RevitaLash ”Er det dine egne vipper?”

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

”Er det dine egne vipper?”

For en gangs skyld kan jeg svare ”Ja, det er mine egne, jeg gror dem selv” til det evindelige spørgsmål, som jeg er blevet stillet lige siden at jeg begyndte at få eyelash extensions.

Selvom de påsatte ekstralange vipper vitterligt kunne gøre bambi jaloux, så var det en kort fornøjelse for mit vedkommende – og for min bankkonto.

Det værste var dog ikke at det var dyrt eller at ekstravipperne faldt af efter nogle uger; det var i virkeligheden, at mine egne vipper blev skrøbelige og korte. Jeg ville hellere have en mere holdbar, naturlig og billig løsning, og researchede i de forskellige øjenvippeserums på markedet, der lover lange, fyldige vipper. Det er ikke et mirakel, som sker over en nat, men efter 3-4 uger mærkede jeg en forskel.

enormt glad for netop RevitaLash

Jeg har testet andre mærker end RevitaLash, som jeg også mærker og oplever en effekt af, men jeg er blevet så enormt glad for netop RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner fordi den ikke svier, når jeg påfører den om aftenen (hvilket jeg oplever med de andre serums, som jeg har testet).

Jeg påfører serummet hver aften den første måned, og derefter gør jeg det hver anden dag, så længden bliver vedligeholdt. Efter halvanden måned med RevitaLash og et lashlift ser det ud, som om jeg har snydt lidt med eyelash extensions, men det er heldigvis ikke tilfældet.

Jeg har fået så mange komplimenter om mine lange øjenvipper, og det gør mig så glad ikke at skulle bekymre mig om nogle vipper er faldet af, om jeg sover på maven eller om jeg bruger en bestemt cleanser til at rense make up af, som jeg ellers skulle tænke på, da jeg anvendte den løsning.

Nogle dage har jeg ikke mascara på, fordi mine øjenvipper både er buede og fyldige, men jeg anvender det når jeg skal gøre lidt ekstra ud af mig selv.

Den lille RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner fylder nærmest ingenting i min make up pung, men gør sådan en stor forskel for mig.

Det hedder sig, at øjnene er sjælens spejl, og det er bare så meget mere vidunderligt at være glad for sine EGNE vipper. Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til produktet.