Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Tør hud - Få fem hurtige tips til produkter

Tør hud - Få fem hurtige tips til produkter

Jaderulle

På grund af dens opstrammende effekt, har jaderullen været anvendt i asien i mange århundrede. Tendensen er nu heldigvis kommet til Danmark og funktionerne er mange; ved 5-10 minutters daglig brug, vil den blandt andet forebygge uren hud, hævelser, rødme og ikke mindst dårlig energi.

Den øger blodgennemstrømningen betydeligt, hvilket medfører mere glød og volumen til huden. Gør det til et dagligt ritual og forkæl dig selv med dette givende produkt – med tiden vil du selv opleve resultaterne.

Akademiklinikken – Pure Radiance Cleanser

Fjerner alt det nødvendige makeup og snavs uden at forstyrre hudens følsomme barrierefunktion. ”Rens dagen af” med en kombination af AHA-syrer og stabiliserende enzymer, som holder hudens porer intakt og forbedrer hudens ydre struktur.

Akademiklinikken – Pure Antioxidant Creme

Som navnet antyder, er denne creme fyldt med gavnlige antioxidanter, som gavner din hud på utallige måder – den beskytter mod frie radikaler, styrker kollagen dannelsen, reducerer celleskader og formindsker fine tørhedslinjer og rynker. Benyttes dagligt, for at forbedre hudens kvalitet og spændstighed.

Juice beauty - Stem Cellular Anti Wrinkle Booster Serum

En let serum med gele konsistens, som hurtigt trænger ind i huden og udgør den perfekte base før brug af dagcreme. Er effektiv mod solskader, fine linjer og booster hudens glød. Indeholder masser af antioxidanter, som styrker hudens kvalitet og bekæmper frie radikaler.

Juice Beauty - Stem Cellular Anti Wrinkle Moisturizer

En creme som aktivt går ind og bekæmper de fine tørhedslinjer og begyndelse rynker. Takket være juice beautys sammensætning af naturlige produkter, er denne creme med til både at opstramme og tilføjde huden den nødvendige fugt den har brug for. Anvendes bedst i kombination med juice beautys stem cellular anti wrinkle booster serum.

Mere

Tør hud - Få fem hurtige tips til produkter

Tør hud - Få fem hurtige tips til produkter Jaderulle På grund af dens opstrammende effekt, har jaderullen været anvendt i asien i mange århundre

Revitabrow - Læs Test af Revitalash her

Revitabrow & Revitalash anmeldelse Tester og blogger Mette Milan har afprøvet ”Revitalsh” og ”Revitabrow” i over 6 uger og kunne se tyde

Anmeldelse af Anti-Stress Facial Cream fra Rudolph Care

Rudolph Care hudpleje afstres din hud med Anti-Stress Facial  Af Sladana Lazic Hver dag udsætter vi vores hud for vind, vejr og forurening, som gør

Serum fra skønne Elemental Herbology

Elemental Herbology Super serum  Lille, let og lækker øjenserum giver lette øjenomgivelser Af Kristina Rud Purewellness har testet Eye Elixir fra