Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Bliv bedre til vinterbadning

Bliv bedre til vinterbadning

Vinderbadningsmiljøerne trives meget i de nordlige europæiske lande, hvor en iskold dukkert kan efterfølges af en dejlig varm sauna. Der er mange teorier om fordelene ved vinterbadning. Blandt andet er det overraskende vanedannende, men det siges også at give immunsystemet en kickstart og giver desuden en fantastisk følelse af velvære, som kan gavne dit mentale helbred. Så hvad venter du på?

Vinterbadning på den rette måde

Seriøse vinterbadere verden over bærer typisk almindeligt badetøj, en badehætte og svømmebriller. Ingen våddragter er påkrævet, da det ligesom strider mod selve konceptet og fordelene ved at føle det kolde vand på din krop. Der er dog mange der oplever at badning i neopren sokker og handsker kan hjælpe ens ekstremiteter til håndtere kulden bedre.
De fleste mennesker stopper op med at svømme udendørs, når man når oktober, men en rigtig vinterbader hopper i vandet hele året og reducerer kun den tid de opholder sig i vandet. Din krop vil fortsætte med at akklimatisere efterhånden som temperaturen falder. Et top tip er at føre en logbog, når du vinterbader, hvor du notere hvor længe du var i vandet, hvordan du følte og hvordan du havde det bagefter.
Sørg for at finde det helt rette sted at vinterbade. Ideelt set et sted hvor du kan parkere i nærved eller hvor du kan benytte et omklædningsrum når der skal klædes om. Du bør også gerne sørge for, at du har nem adgang i og ud af vandet.

Pas på dig selv og andre

Find nogle andre at vinterbade sammen med for en sikkerheds skyld, og hold dig på lav dybde under din første dukkert. Der skal være folk i nærheden, når du kommer op af, vandt for at hjælpe hvis der er behov eller for give dig en varm drink osv. Vinterbadere passer godt på hinanden, det er lige så vigtig en del af vinterbadning som badningen selv.
Forsøg ikke at være en helt i det kolde vand. Kend dine egne begrænsninger og kom op af vandet, så snart du føler, at din krop bevæger sig langsommere, eller hvis dine hænder begynder at blive stive. Prøv kun et par minutter første gang. Træk vejret langsomt og roligt. Hold hovedet over vand, indtil du er komfortabel med at dykker under. Hvis du begynder at føle dig varm i det kolde vand, oplever du den farlige første fase af nedkøling, så kom straks ud af vandet.
Følger du alle disse råd, så kan du hurtigt bliver en bedre vinterbader og få fuld glæde af de mange fordele.

Mere

RevitaLash ”Er det dine egne vipper?”

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner ”Er det dine egne vipper?” For en gangs skyld kan jeg svare ”Ja, det er mine egne, jeg gror dem selv”

Anmeldelse: Akademikliniken produkter

Akademiklinikken hudpleje produkter Akademiklinikken Extra Care Moist: Ikke nok med det stilrene look er det også en creme der holder, hvad den lov

UV-hvaffoenfisk? - Embryolisse Lait Solaire SPF 30

Måske du syntes solen titter alt for lidt frem, gummistøvlerne fylder i entreen og dit ny-indkøbte sommertøj lugter af dårlig prioritering? Jeg e

Rudolph Care et svøb af acai og shea-smør

Rudolph Care Body Lotion Et svøb af acai og shea-smør Af Lotus Turèll Ligesom alle andre Rudolph Care produkter, er denne lotion fri for allergener