0

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Spil Lego Friends på Pigespil.dk

Spil Lego Friends på Pigespil.dk

Der er vist ikke mange der er i tvivl om, at det bedste legetøj, der findes i hele verden er Lego. Ingen kommer bare tilnærmelsesvis i nærheden af, at kunne tilbyde så mange timers underholdning som de små klodser og den uendelige verden af sjov, som de åbner op for.
Derfor er det også en ganske naturlig ting, at Lego var hurtige til at komme inde på computerspilsmarkedet. Både med eksklusive titler, der har kostet mange millioner at lave, men også med dusinvis af gratis spil, som man kan nyde godt af på alverdens spilsider.

Pigespil.dk har naturligvis også en lang række af de enestående Lego-spil, der giver timers underholdning og sjov med de populære figurer, som Lego har opfundet. Et af de allerbedste universer, som Lego har fundet på er det populære Lego Friends.

Lego Friends – Heste, delfiner og poolbasket

En af de først ting som man lægger mærke til, når man leder efter Lego Friends spillene er, at der er en masse forskellige at vælge imellem.

Man kan have en masse sjov med spillet Lego Friends – Sunshine Ranch. Det er et spil, hvor man skal passe gården Sunshine Ranch. Det betyder, at der er nuttede dyr, som skal fodres og passes. Der er nok at lave, så man kan hurtigt få mange timer til at gå i selskab med Lego Friends pigerne og de mange små dyr.

I spillet Dolphin Hoops skal man fra sin lystyacht kaste ringe ud i vandet, så delfinerne kan have det sjovt. Det er et sjovt lille spil, der kræver både reflekser og at man er hurtigt til at skab sige et overblik. Der er nemlig også ting, som man ikke skal kaste ringene på. Et spil der er nemt at lære, men som kræver tid at mestre.
I Pool basket skal man med sine venner fra Lego Friends have sjov med bolde i poolen. Spillet er lærerigt, da man lære noget om, hvordan man bedst rammer nettet med sin basketbold. Man skal sørge for at vinkle bolden helt rigtigt og ikke kaste for hårdt. Det er udfordrende og rigtigt sjovt.

Lego Friends på Pigespil.dk
Der er mange flere spil i kategorien Lego Friends og de er alle at finde på Pigespil.dk, der henvender sig specielt til pigerne. Her finder man masser af spil, der naturligvis er gratis at spille og som kan give timers underholdning og sjov.

Mere

Ling skincare Replenishing hydration kit - Køb her

Ling skincare Replenishing hydration kit Kitsættet er perfekt, at lægge ud med, da du får prøvet den daglige rutine samtidig med, at du har muligh

Badehoteller - Oplev Wellness i højeste klasse

Wellness i højeste klasse Er du træt af hverdagens stress og jag? Hvis du trænger til at koble af og finde roen så er et badehotel løsningen. Bad

Årets hyggeligste tid, nemlig december måned.

EOS otte af de mest populære Den nye trend, som på plejende og naturlig vis, har fundet sted på de unges læber, er den populære runde læbepomade

Wellness – lev livet lidt mere

Wellness – lev livet lidt mere ? Livet kan være travlt og hektisk. Du kender det måske alt for godt – lektier, job, mere job, børnene skal he