Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

SOMMERFAVORITTER

SOMMERFAVORITTER
- Af Christinna Højholt

Shavesafe Barberskum

Om vi kan lide det eller ej, er sommeren højsæson for barbering. De fleste af os kender derfor også til irritabel og rød hud derefter. Gener, som indgroede hår og svien kan nu både bekæmpes og forebygges med Shavesafe.

Produktet plejer huden under og efter barbering, samt fjerner bakterier og røde barberingsknopper. Shavesafe indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer og kan derfor anvendes overalt på kroppen og medhjælper til et perfekt resultat hver gang.

200 ml, 176 DKK.

Bioeffect Body Intensive

Over sommermånederne kan huden på kroppen ofte blive særligt tør på grund af solen. Denne serum går ind og genskaber hudens naturlige fedt- og fugtbalance. Derudover har den en opstrammende effekt ved hjælp af det plantebaserede EGF protein, som netop Bioeffect er så kendt for at benytte i deres eksklusive produkter. Benyttes 1-2 gange om dagen.

75 ml, 725 DKK.

Juicebeauty Stem Cellular Anti-Wrinkle Booster Serum

Hjælp sommergløden på vej på den sunde måde, med naturlige antioxidanter og vitaminer. Denne serum fra Juicy Beauty forbedrer teksturen på hudens overflade, booster med masser af fugt, giver mere elasticitet og hjælper på fine linjer, som ofte er forårsaget af solskader.

30 ml, 749 DKK.

Juicebeauty Stem Cellular CC Cream

Denne CC cream er et perfekt valg til den lette sommermakeup. Den giver både fugt, korrigerer hudfarven og beskytter med SPF 30.

Den er propfyldt med plejende og opstrammende ingredienser, som egner sig specielt til dem, som har fået sine første fine linjer. Juice beauty er kendt for kun at benytte økologiske ingredienser. Efterlader din hud med den fineste og ensartede glød. Fås i 5 nuancer.

50 ml. 399 DKK

The Balm ”How Bout Them Apples

Man kan kun komme i godt humør af denne palette i de fineste sommerfarver (og mænd for den sags skyld). Dette multiprodukt fra The Balm kan både anvendes på kinder og læber og har en god og cremet konsistens, som gør det nemt at påføre med fingrene. Den koncentrerede pigmentering giver god holdbarhed, samtidigt med en naturlig finish, så du kan understrege din egen sommerglød dagen lang.

Palette med 6 farver, 199 DKK

- Cowshed Saucy Cow Softening Conditioner

Opholder du dig meget i solen eller er på badeferie, har håret det med at tørre en smule ud. Sørg derfor altid for, at give det regelmæssig fugt efter hårvask med Cowshed, så du ikke ender med at ligne en høstak i september mdr.

300 ml 180 DKK.

- Formula 10.0.6 Wipe your Face Of

Formula 10.0.9 Renseservietter har længe været en velkendt favorit hos mange. De egner sig især til sommerens fester og festivals, når det skal gå lidt hurtigt. Er også oplagt, som en opfrisker i løbet af dagen, hvis du er så heldig at befinde dig i sydens sol. ”Renser dagen væk”.
Fås i flere varianter alt efter hudtype. 25 stk. 39 DKK.

- LING Skin Care Herbal Clay Clarifying Mask

60 ml, 315 DKK.

Klima- og luftforandring kan have store påvirkninger på os. Derfor er vi mange, som måske oplever en stresset hud i udbrud på ferien. Husk derfor at give din hud lidt kærlig opmærksomhed 1-2 gange om ugen ved at detoxe med eksempelvis denne lermaske fra Ling Skin Care. Den renser dine porer i dybden og behandler ophobning af olie og fedt i huden. Perfekt til dem, som også har fedtet hud.

Badedragt, spiritual gangster

Meget simpel: Med denne farve og dette citat kan man kun drømme sig væk til en tropisk strand og en drink i hver hånd.

Str. SX-L, 599 DKK

Rudolph Care ansigts solcreme SPF 50

Sidst men ikke mindst; solcreme - en selvfølge af en grund. Denne prisvindende version fra Rudolph Care, er fremstillet af naturlige ingredienser som eksempelvis kamille, agurk og havtorn. Har en let konsistens og trænger hurtigt ind i huden. Solcremen fra Rudolph care har en frisk og mild sommerduft, men indeholder ikke parfume. Beskytter både imod de skadelige UVA og UVB stråler og indeholder SPF 50.

50 ml, 249 DKK

Mere

Hudanalyse og rense guide

hudproblemer - Hvorfor din ansigtsmaske ikke virker optimalt og hvordan du får den til det - Af Christinna Højholt Hudanalyse Start med at danne e

Anmeldelse: Akademikliniken produkter

Akademiklinikken hudpleje produkter Af Serina Jensen Akademiklinikken Extra Care Moist: Ikke nok med det stilrene look er det også en creme der hold

Hårolie

Hårolie Lider du af tørt og glansløst hår, der klasker og ser kedeligt ud? Der er ikke noget værre end en dårlig hårdag - slet ikke hvis det e

Suki Trial Kit

Suki trial kit Sukis Trial kit er lille prøvesæt som er perfekt at tage med på ferie eller til blot af afprøve Sukis care serie i en periode. Alt