Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Hårolie

Lider du af tørt og glansløst hår, der klasker og ser kedeligt ud?

Der er ikke noget værre end en dårlig hårdag - slet ikke hvis det er flere gange om ugen. Et sundt og velplejet hår er en af de letteste måder at komme til at føle sig godt tilpas på. Men det kan være svært at bevare glansen i håret, når det udsættes for både kulde, varme, vand og vind.
Vil du have silkeblødt og skinnende hår, er en god shampoo og balsam et godt sted at starte. Det er også vigtigt med en hårmaske, der fugter i dybden og giver glans. Men en af de allerbedste veje til blødt hår er ved en hårolie. Du kan bruge den som et stylingprodukt, så håret får glans og skinner som aldrig før. Men det er ikke blot udenpå, at hårolien gavner, for den tilfører nemlig også en masse næring til håret, så det bliver blødere end nogensinde. Håret bliver derfor langt sundere at se på, uden at det skinner alt for unaturligt. Hårolie er meget drøjt i brug, så pas på med ikke at komme for meget i, da det så vil se fedtet og klaske rigtig meget. Kom blot en klat på fingerspidserne svarende til størrelsen på en 2-krone og fordel så i længderne. Kommer det i hårrødderne, har du også problemet med, at det fedter.

Du kan også bruge hårolien som en slags hårkur. Her skal du i modsætning til ved styling fordele olien i hele håret og så lade det sidde – meget gerne natten over, ellers er et par minutter i badet fint. Du vil måske opleve, at olien er en smule svær at få vasket ud igen, så sørg for at tage olie i håret som det første, inden du bruger shampoo og balsam. Ellers fedter håret og klasker sammen.

Hårolien kan blive en helt uundværlig del af din styling-rutine efter badet, for den samler spidserne og får håret til at skinne. Der findes mange forskellige hårolier på markedet. Nogen indeholder parfume og parabener, mens andre kun har naturlige ingredienser. Hvis du har problemer med tør hud, kan du med fordel anvende hårolien som en slags kur til ansigtet. Fordel olien i ansigtet, lad det sidde lidt, og vask det af med vand, så godt du kan. Det kan være svært at få olien helt af, men det gør ingenting, for så har olien mulighed for at arbejde sig ind i huden i længere tid.

Det er dejligt med en god duft til håret, men hvis du vil være helt fri for den slags, kan du købe en kokosolie eller en mandelolie og bruge den som hårolie.

Mere

Anmeldelse: Rudolph Care sol ansigtscreme

Sommeren er i gang, og det betyder at solcremen skal findes frem. Én af de ting der kan være sværest at finde, er en god ansigtssolcreme. Huden i

Årets hyggeligste tid, nemlig december måned.

EOS otte af de mest populære Den nye trend, som på plejende og naturlig vis, har fundet sted på de unges læber, er den populære runde læbepomade

Skyn Iceland – Nordic Skin Peel

Anmeldelse af Skyn Iceland – Nordic Skin Peel Da jeg åbner bøtten med Nordic Skin Peel, må jeg altså indrømme at jeg er lidt skeptisk. Der stå