Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Rynkecreme guide og test

Rynkecreme

At få rynker er ingen skam, og det er en helt naturlig del af det at blive ældre. Alligevel er de fleste af os trætte af vores rynker og vil gøre alt for at slippe af med dem – eller i det mindste bare have lidt færre. Nogle rynkecremer er forebyggende og kan ikke fjerne linjer i huden, der allerede er der. Så derfor skal du allerede begynde at bruge en rynkecreme, så snart de første fine linjer viser sig. Men der findes dog cremer på markedet, som kan fjerne de rynker, du allerede har. De kan selvfølgelig ikke give dig en hud helt uden rynker, men med en god rynkecreme er du et godt skridt på vejen til en smuk og ungdommelig hud.

Rynkecremer kan give en fastere og mere klar hud. Du vil oven i købet opleve, at din hud får en misundelsesværdig glød. En del rynkecremer virker på den måde, at de fjerne hudens øverste lag, som kan være tørt og trist på grund af døde og tørre hudceller. Når du bruger rynkecreme, bliver huden gennemfugtet, og så fyldes cellerne med produktet. Samtidig styrkes bindevævet, så huden automatisk bliver mindre slap.

 

Det er en rigtig god idé at lægge et godt lag rynkecreme, inden du skal til at sove. Så kan cremen bruge natten på at trænge ind i huden, så du allerede næste morgen kan mærke, at ansigtet føles langt mere fast og stramt. Det er vigtigt, at du renser huden, inden du påfører cremen. Ansigtet skal være helt rent og tørt, og så kan du ellers med et par fingre smøre rynkecremen godt ind i huden.

Mange rynkecremer Fx LING Skin Care Hydra indeholder forskellige typer af vitamin A. Det er et vitamin, som er helt essentielt, når du vil styrke og gendanne væv. Vitaminet booster hudens celler og producerer collagen, som opbygger strukturen i huden. På den måde bliver huden langt mere elastisk og stærk. Nogle rynkecremer indeholder endda også aktive stoffer, som forhindrer overproduktion af fedt – det, der ofte giver bumser. Det er nemlig ikke unormalt stadig at få en bums engang imellem, selvom rynkerne også begynder at vise sig. Hvis det er tilfældet for dig, så skal du gå efter en rynkecreme med stoffet Propolis.

 

Det bedste middel mod rynker er i virkeligheden at passe godt på huden hele livet. Det kan lyde dyrt og besværligt, men det er det langt fra. Det handler blot om, at du skal sørge for at give den masser af fugt og ikke for meget sol. Pas på med for meget sol, for det er en af de største syndere, når det kommer til rynker. Vær gavmild med solcremen, og hold dig så vidt muligt i skyggen mellem kl. 12-15 i sommermånederne. En smule sol er selvfølgelig fint, da det bidrager med masser af D-vitamin og fregner på næsen. Hvem elsker ikke det?

Mere

Når videnskab og skønhed mødes

Når videnskab og skønhed mødes Går vi ikke alle og drømmer om, at blive en smule bedre? Lidt klogere, lidt stærkere og lidt smukkere. Uheldigvis

Anmeldelse: Rudolph Care sol ansigtscreme

Sommeren er i gang, og det betyder at solcremen skal findes frem. Én af de ting der kan være sværest at finde, er en god ansigtssolcreme. Huden i

Spashops gaveideer til advent

Adventsgaver fra Spashop.dk December er så småt gået i gang, og for dig der endnu ikke har fået købt alle adventsgaverne, giver spashop.dk dig h

Wellness – lev livet lidt mere

Wellness – lev livet lidt mere ? Livet kan være travlt og hektisk. Du kender det måske alt for godt – lektier, job, mere job, børnene skal he