Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Du har garanteret hørt om konjac-svampe ?

Konjac-svamp
Du har garanteret hørt om konjac-svampe og dens mange gode effekter. Det er en 100% naturligt fremstillet svamp, som du kan bruge dagligt til at vaske dig med. Med den vil du opnå mærkbare og synlige resultater på huden i ansigtet i løbet af ganske kort tid. Bruger du svampen hver dag, bliver huden nemlig velplejet og fugtet – fuldstændig blød som smør. Desuden opnår du en ensartet hudtone og en smuk glød. Din hud vil se sundere ud end nogensinde blot med hjælp fra den lille, fine svamp!

Hvordan bruger man konjac svampen? 

For at anvende konjac-svampen bør du gennemgå disse tre trin:

Gør svampen våd

Det er vigtigt, at svampen gøres våd inden brug. Sæt den under hanen, og pres herefter det overskydende vand et par gange. På den måde sikrer du dig, at alle bakterierne er væk. Hvis du vil opnå endnu bedre resultater, eller hvis du blot vil sikre dig, at du får renset dine make-up rester helt af, så kan du med fordel anvende en ansigtsrens i stedet for bare at rense med vand. Både rensemælk og renseskum er en oplagt mulighed.
<span class="clerk" data-template="@blog-popular" ></span>

Kør svampen i cirkulære bevægelser
Når du har påført enten vand eller ansigtsrens, så kører du svampen i cirkulære bevægelser på huden i ansigtet og på halsen. Vær ikke alt for hård, men massér den blidt rundt

Skyl svampen

Når du er færdig, er det vigtigt, at du renser svampen, så der ikke sidder overskydende bakterier eller døde hudceller til næste gang, du bruger den. Svampen skal være så ren som overhovedet muligt. Du bør aldrig have svampen liggende i bruseren. Den fugt, som opstår i badet, er skadelig for svampen, og det forkorter dens levetid. Derfor er det en god idé at hænge den til tørre et tørt sted uden for meget fugt.

Køb din svamp til lækker ansigtsrens online

En gang ugentlig skal du dyppe svampen i kogende vand for at dræbe bakterierne fuldkommen. Når den er kølet ned til en temperatur, hvor du kan holde ud at holde ved den, klemmer du det overskydende væske ud. Så fjerner du effektivt de bakterier, som ellers er svære at få helt væk, når du blot skyller den efter brug. Svampen holder ikke for evigt, slet ikke grundet bakterieindholdet, så skift den helst efter et par måneder, hvis du bruger den hver dag.

Naturlige fibre fra asiatiske planter

Konjac svampen er fremstillet af naturlige fibre fra den asiatiske plante ved navn Amorphophallus Konjac. Det er den, vi kender som kartoffelplanten. Denne plante indeholder en række gavnlige ingredienser, som plejer og tilfører fugt til huden. Planten har i flere århundreder været anvendt til skønhedsbehandlinger i Asien. Det skyldes især, at den er god at anvende, hvis du har en smule sart hud. Svampen er af nedbrydelige og naturlige ingredienser og indeholder derfor ikke parabener, parfume eller diverse unødige tilsætningsstoffer.

Den rigtige konjac svamp til dig

Når svampen køres i cirkulære bevægelser, eksfolierer du blidt huden. Denne proces er naturligt medvirkende til at genskabe hudens glød. Svampen medvirker desuden til at stabilisere hudens PH-værdi, mens den renser i dybden og giver godt med fugt. Det kan dog være vanskeligt at finde ud af, hvilken svamp du skal anvende. De findes nemlig i forskellige farver, fordi de alle er tilsat hver deres ingredienser og således matcher forskellige hudtyper. Her kan du læse om de forskellige svampe:

Den sorte svamp:
Svampen her er tilsat brændt bambus. Den er perfekt til fedtet og meget uren ud, da kullet effektivt dræber bakterierne.

Den grønne svamp: Denne svamp er tilsat grønt, fransk ler og er perfekt til normal, fedtet eller kombineret hud, da den grønne ler absorberer snavs og bakterier og rengør porerne.

Den røde svamp: Svampen her er tilsat rødt ler fra Frankrig. Den er tilpasset sensitiv eller moden hud. Den pink svamp: Denne farve svamp er tilsat pink ler fra Frankrig. Den er yderst anvendelig til tør hud, da leret medvirker til, at huden kan genvinde sin elasticitet.

Den hvide svamp: Den hvide vamp er anvendelig til alle hudtyper og er ikke tilsat yderligere ingredienser end dem, svampen generelt indeholder.

Mere

Anne-Sophie Villumsen - Stifteren bag Zenz frisør

Hvordan får du så skinnende hår, et spørgsmål jeg får dagligt. Jeg bruger produkter der har protein i, avokado olie og kokosolie i. Jeg vasker m

Serum Øjenvipper

Serum Øjenvipper - Få længere og fyldigere vipper Mange lover guld og grønne skove. Hos Spashop garanterer vi for det gode resultat. Du kender hen

Danish Beauty Award 2012

            Danish Beauty Award 2012 Kender du Danish Beauty Award? Man kan sige, at det er skønhedsprodukternes dansk

Pukka

Pukka Pukka the er noget af det ypperste, når det kommer til sund helse the. Men Pukka er faktisk ikke udelukkende the som vi kender det fra mere alm