Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Suki Trial Kit

Suki trial kit

Sukis Trial kit er lille prøvesæt som er perfekt at tage med på ferie eller til blot af afprøve Sukis care serie i en periode. Alt i alt holder det ca. til en måned, hvis du bruger produkterne hver dag, nogle af dem rækker dog længere. Sukis trial sæt er baseret på Suki’s Care linje, som er specielt udviklet til problemhud af forskellig art. Sættet består af 6 små produkter – men lad dig ikke narre af deres miniature størrelser – de er nemlig DRØJE i brug!

Purifying foaming cleanser: Denne skummende rens renser huden i dybden for både make-up rester og snavs, der har hobet sig op i løbet af dagen. Rensen trænger dybt ned i porerne uden at udtørre huden og er super lækker at arbejde med, fordi den bliver til skum, ligeså snart kommer den på fugtede hænder og gnider den imellem håndfladerne.
Rensen kan bruges både morgen og aften og virker dejligt forfriskende med sin citrusduft.

Exfoliating scrub: Denne her scrub SKAL bare prøves. Den er nemlig helt unik i sin konsistens, og har netop af samme grund vundet adskillige priser. Scrubben er en blanding af scrub og rens med sine små fine sukkerkorn. Det der gør scrubben helt speciel, er at den begynder at skumme lige så snart du blander den med vand og massere den ind i huden, hvilket gør den fantastisk at arbejde med. Brug den til at rense huden i dybden et par gange om ugen, og lad den eventuelt sidde et par minutter. Udover at virke rensende, virker scrubben også fornyende og rynkebekæmpende. Scrubben er meget drøj i brug, og så har den den skønneste friske milde citrusduft blandet med lavendel og kamille.

Suki Concentrated clarifying toner: Når huden er renset er det toner tid. Den friske og beroligende lavendel og kamille toner virker helt terapeutisk. Den kan sagtens bruges i løbet af hele dagen til at friske huden op, og er at have med i håndtasken eller i håndbagagen på flyet og friske ansigtet op med. Udover at give huden fugt, sørger toneren også for at din hud holdes mat og fin, hvis du har tendens til skinnende hud i løbet af dagen.

Suki Balancing day lotion: Den balancerende dagcreme virker både talgregulerende, fugtgivende og matterende på huden, og er derfor god til hud, der har tendens til at skinne i løbet af dagen. Lotionen har en meget intens duft, der sætter alle sanserne i gang, og som samtidig virker antibakteriel for huden, og derved er med til at forebygge uren hud.

Suki Balancing facial oil: Ansigtsolien fra Care-linjen er en sand terapeutisk aromaterapibombe. Med sine skønne noter af kamille og lavendel, og sine blødgørende og fugtgivende effekt, egner olien sig godt til massage af ansigtshuden, og er godt at komme på om aftenen, så den kan arbejde med huden i løbet af natten. Olien er baseret på jojobaolie, solsikkeolie samt vindruekerneolie, som alle trænger hurtigt ind i huden uden at fedte.

Suki Transforming purifying mask: Den sidste lækkeri, som du finder i Sukis trialkit er den dybderensende og fornyende ansigtsmaske. Masken består blandt andet af ler og salicylsyre, og virker ved at rense porerne i dybden og hive urenheder ud af huden. Masken kan bruges et par gange om ugen, hvis du har tendens til hudorme, urenheder eller skinnende hud.

Mere

Bliv bedre til vinterbadning

Bliv bedre til vinterbadning Vinderbadningsmiljøerne trives meget i de nordlige europæiske lande, hvor en iskold dukkert kan efterfølges af en dejl

Anmeldelse: Rudolph Care sol ansigtscreme

Sommeren er i gang, og det betyder at solcremen skal findes frem. Én af de ting der kan være sværest at finde, er en god ansigtssolcreme. Huden i

Årets hyggeligste tid, nemlig december måned.

EOS otte af de mest populære Den nye trend, som på plejende og naturlig vis, har fundet sted på de unges læber, er den populære runde læbepomade

Pukka

Pukka Pukka the er noget af det ypperste, når det kommer til sund helse the. Men Pukka er faktisk ikke udelukkende the som vi kender det fra mere alm