PERSONLIG KONTAKT
DAG TIL DAG LEVERING
FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KR.

Din indkøbskurv

(0) varer

Slip for poser under øjnene

Slip for poser under øjnene!

Har du poser under øjnene, som du ikke ved, hvordan du skal komme af med og hvad skyldes de egentlig? Læs med her, og få gode råd til hvordan du kan mindske poser under øjnene.

Poser under øjnene kan skyldes forskellige ting. De kommer blandt andet når vi bliver ældre og musklerne under øjnene bliver svage, men de kan også skyldes væskeophobninger i huden, som blandt andet kan skyldes din livsstil. Ifølge zoneterapien kan poser under øjnene skyldes en ubalance i nyrerne og dermed i kroppens væskebalance. De kan altså betyde at du enten indtager for meget salt og alkohol, eller drikker for lidt vand. Andre årsager kan være allergi eller rygning. Disse ting kan alle være med til at give poser under øjnene sammen med ydre faktorer som UV-stråler.
<span class="clerk" data-template="@blog-popular" ></span>

Massage
En af de bedste metoder til at mindske poser og hævelser under øjnene er ved at bruge massage. Massage stimulerer blodcirkulationen og strammer huden op, men husk at være forsigtig med den tynde hud under øjnene. Brug en finger til let at duppe huden under og lav nogle lette tryk, som du holder nogle sekunder ad gangen. Du kan også investere i et godt massageredskab, for eksempel en jaderulle, som virkelig kan stimulere vævet både under øjnene og i resten af ansigtet, og kan hjælpe med at få ophobede affaldsstoffer væk.

Øjenprodukter

Efter massagen er din hud klar til at blive forkælet med et lækkert produkt. Det er i sær vigtigt at gå efter et produkt der beroliger, fugter og opstrammer huden under øjnene.
Generelt kan man inddele øjenprodukter i tre kategorier: serum, gel og creme, som hver i sær virker forskelligt. Serum arbejder meget i de dybere lag af huden, hvorimod en gel oftest virker beroligende og ekstra fugtgivende for den ydre del af huden. Øjencreme er lidt en blanding af både serum og gel, som både arbejder i dybden men også plejer huden udenpå. Hvis din hud virkelig har brug for et boost kan du vælge at bruge alle tre slags produkter. Det er dog vigtigt at huske rækkefølgen, så du først kommer serum på, derefter gel og til sidst øjencreme. Herunder, kan du se hvilke øjenprodukter vi her hos Spashop anbefaler i mod poser under øjnene. For den bedste virkning anbefaler vi at du bruger øjenprodukterne hver dag.
<span class="clerk" data-template="@blog-popular" ></span>

Øjengel kan vi anbefale Re Likte fra LING Skin Care

Eye Wonders fra Oskia, er en super effektiv, reparerende og fornyende serum, der skal smøres på huden som det allerførste, før du tager creme på. Serummet går ind og genopretter fugtbalancen i huden, og virker beroligende og kølende, hvilket også gør den perfekt til sarte øjne. Af øjengel kan vi anbefale Re-Lite Eye Gel fra LING som er en kølende gel, der virker beroligende og derfor er god til at mindske hævelser. (Pst en god idé er at opbevare gelen i køleskabet, så den virker ekstra kølende når du smører den på).

En god øjencreme vi kan anbefale er Eye lift renewal cream fra Suki. Cremen både udglatter og fugter, og indeholder et hav af olier, der virkelig giver næring til huden og holder den fugtet og mættet hele dagen lang. Kom cremen på efter serum og gel, og slut derefter af med dagcreme og evt. solcreme.

 
<span class="clerk" data-template="@blog-popular" ></span>

Skriv et svar

Mere

Rynkecreme guide og test

Rynkecreme At få rynker er ingen skam, og det er en helt naturlig del af det at blive ældre. Alligevel er de fleste af os trætte af vores rynker og

Rens – Dagens vigtigste gøremål.

Yderst vigtigt at være omhyggelig med at rense og pleje huden Rens af din hud, kan gøres på flere forskellige måder alt afhængig af, hvilken hud

UV-hvaffoenfisk? - Embryolisse Lait Solaire SPF 30

Måske du syntes solen titter alt for lidt frem, gummistøvlerne fylder i entreen og dit ny-indkøbte sommertøj lugter af dårlig prioritering? Jeg e

Bad dig klar til foråret.

Bad dig klar til foråret. Hvis du trænger til hjælp med at komme igennem den sidste kolde tid, så overvej at hoppe i vandet. Og nej, jeg mener ikk

© 2016 Spashop.dk
card
co2