Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Ling skincare Replenishing hydration kit - Køb her

Ling skincare Replenishing hydration kit

Kitsættet er perfekt, at lægge ud med, da du får prøvet den daglige rutine samtidig med, at du har muligheden for, at optimere plejen ved at lave din egen LING at-home-facial.

Da kitsættet er standardiseret og ikke skræddersyet, vil jeg til hver en tid anbefale dig, at kombinere sættet med Oxygen Plasma Potion (serum), da den vil tilføre dig ekstra gode resultater. I kitsættet får du Elastin Collagen som dag/natcreme, og denne sammen med Oxygen Plasma Potion vil give regenerere din hud, ilte og nære din hud samtidig med, at den vil tilføre god anti-age pleje uden at fedte.

Brug oxygen plasma potion morgen og aften, og brug fugtserummet fra kitsættet (moisture plenish) ovenpå om aftenen.Oxygen Plasma Glow er en dag/natcreme, som er helt i gennem fantastisk til en tør/fedtet hud som trænger til glød, så den vil ikke give dig nok i forhold til ovenstående.

I kitsættet finder du også Ginseng Moisture Mask, denne maske kan du eksempelvis bruge uden på din Oxygen Plasma Potion for at opnå en at-home-oxygen-facial.Ginseng masken forsegler de aktive ingredienser og tvinger dermed huden til, at lade oxygen plasmaen trænge dybere ned. Fantastisk før en begivenhed, i stressede perioder mv.

Mere

Årets hyggeligste tid, nemlig december måned.

EOS otte af de mest populære Den nye trend, som på plejende og naturlig vis, har fundet sted på de unges læber, er den populære runde læbepomade

Inspirerende hjemmeside om yoga

Yogalove.dk ny inspirerende hjemmeside om yoga Yogalove.dk er en hjemmeside, hvor du finder forskellige oplysninger om de mange former for yoga og med

Sephora officielle åbning - beauty univers i Illum

            Sephora – fransk skønhed i Illum Illum i København bliver det første sted i Skandinavien, der fra den 9