Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Duftlys - Køb online forskellige naturlige olier og voks

Duftlys og massagelys til velvære for sjælen

Her i den mørke vintertid findes der intet hyggeligere end levende lys. Desværre er de almindelige stearinlys ikke spor gavnlige på nogen måde, da de indeholder udskiller flere hundrede forskellige nano-partikler og sod.

Et godt alternativ til almindelig lys er derfor at bruge lys lavet af soja og bivoks. Hvis du vil give sjælen lidt ekstra velvære, så prøv duftlys. Både Karmameju og Linari laver eksklusive ufarlige lys med og uden duft, der er lavet af voks af god kvalitet. Lysene for eksempel bruges som pynt og duftspreder i badeværelset, eller i soveværelset om aftenen. Se dem her.

Hvis du også trænger til fysisk afslappelse, kan det være at du skal prøve et massagelys. Den nye trend med massagelys er den perfekte eksklusive wellness oplevelse for alle sanser. Massagelys er, udover at være duftlys, lavet på forskellige naturlige olier og voks, som for eksempel kokosolie, jojobaolie, bivoks, der kan bruges på kroppen. Olierne har en blødgørende og afslappende effekt på huden og sindet.

Sådan gør du:

Lyset tændes og når der er nok olie der er smeltet, hældes den flydende olie direkte på kroppen- du behøver hverken at slukke lyset, eller vente på at olien er afkølet, da olien har en behagelig varm temperatur. Den varme olie gnides i cirklende blide bevægelser ind i huden.

Massagelyset bør kun anvendes til kroppen og ikke ansigtet, alt afhængigt af, hvilke olier der er i lyset. Her på spashop.dk kan du købe det eksklusive massagelys fra OSKIA, der består af soyabønner, bivoks og kokosolie. God fornøjelse..

Mere

Anne-Sophie Villumsen - Stifteren bag Zenz frisør

Hvordan får du så skinnende hår, et spørgsmål jeg får dagligt. Jeg bruger produkter der har protein i, avokado olie og kokosolie i. Jeg vasker m

Bad dig klar til foråret.

Bad dig klar til foråret. Hvis du trænger til hjælp med at komme igennem den sidste kolde tid, så overvej at hoppe i vandet. Og nej, jeg mener ikk

Miller Harris

Miller Harris Velkommen til en verden af dufte. Universet hedder Miller Harris, og inviterer dig indenfor i en verden hvor det autentiske håndværk e