Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

aromaterapi mod vinterens skavanker - Læs her

Prøv aromaterapi mod vinterens skavanker

Vinteren er over os, og selvom den på sin vis er en smuk årstid, og ligger op til indendørs hygge, har den desværre også sine konsekvenser for mange af os. Forkølelse, vinterdepression, træthed, tør og sprukken hud, er bare nogle af de ting dukker op på denne årstid. Heldigvis, kan du selv gøre rigtig meget for at undgå disse mén, for eksempel ved at spise kosttilskud, dyrke motion og yoga, få frisk luft, spise en masse super foods, og så kan aromaterapi faktisk også være en god hjælp.

Køb hudpleje produkter på Spashop.dk - Dag til dag levering

Giver energi hvis du er udpræget træt.

Aromaterapi består af æteriske olier der brændes af i en aromalampe eller evt. kommes i karbadet eller i massageolien. De forskellige olier kan bruges til at fremme mental afslapning eller velvære, hvis du er stresset, give energi hvis du er udpræget træt, virke opløftende hvis du lider af vinterdepression og udrensende hvis du for eksempel er forkølet. Derudover kan de tilføjes i din dagcreme eller olie, hvis du vil bruge dem terapeutisk på huden, for eksempel i mod uren hud eller tør hud. Herunder ser du en liste over nogle olier der er gode for de nævnte symptomer.

Afslapning: lavendel, kamille og

Energi: rosmarin og geranium

Opløftende: basilikum og bergamotte

Udrensende: pepper mynte og eukalyptus

Hudproblemer: Tea træ kan bruges mod uren hud og skæl, sandeltræ kan bruges i mod tør hud, og bergamotte kan bruges i mod eksem. Husk at olierne altid skal fortyndes ca. 1:10 med den olie eller creme du bruger.

Aromaterapi kan også bruges i forbindelse med yoga og meditation, før sengetid og om morgenen.

Husk at olierne aldrig må indtages, medmindre det står anført på flasken.

Mere

Hudanalyse

Hvorfor din ansigtsmaske ikke virker optimalt og hvordan du får den til det - Af Christinna Højholt Hudanalyse Start med at danne et hurtigt overbl

Sephora officielle åbning - beauty univers i Illum

            Sephora – fransk skønhed i Illum Illum i København bliver det første sted i Skandinavien, der fra den 9

Miller Harris

Miller Harris Velkommen til en verden af dufte. Universet hedder Miller Harris, og inviterer dig indenfor i en verden hvor det autentiske håndværk e