Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Badehoteller - Oplev Wellness i højeste klasse

Wellness i højeste klasse

Er du træt af hverdagens stress og jag? Hvis du trænger til at koble af og finde roen så er et badehotel løsningen. Badehoteller er det ideelle sted at holde ferie uanset længde, men kan også danne rammen for en arbejdsrelateret weekend i afslappende omgivelser.

 

Velvære for krop og sjæl

Badehoteller har en helt særlig atmosfære, der bare oser af afslapning og velvære. Tag en ferie, miniferie eller weekendophold på et lækkert badehotel og mærk hvordan krop og sind slapper. På et badehotel kan du forkæle dig selv og dine sanser med en lækker gourmet middag eller få en dybdegående kropsmassage. Alt det og meget mere vil du kunne få på et badehotel.

Badehoteller i Danmark

Ordet badehotel er indbegrebet af madoplevelser, forkælelse og velvære. Et badehotel er det perfekte sted hvis du gerne vil hive stikket ud, læne dig tilbage og nyde livet. Berig dine sanser med en spa og wellness oplevelse på et af de mange skønne badehoteller.

Der findes en lang række eksklusive badehoteller i Danmark, hvor den særlige badehotelsstemning florerer så du kan finde ro i sjælen, genoplade dine batterier og få fornyet energi. De luksuriøse badehoteller er at finde over hele Danmark, så du nemt kan komme på et ophold. Blandt de mest bemærkelsesværdige badehoteller finder du Skodsborg badehotel, Melsted badehotel, badehotel Dragør, badehotel Samsø, Helenekilde Badehotel, Gilleleje Badehotel og Svinkløv Badehotel. Fælles for disse badehoteller er at du er garanteret et ophold med den rette stemning og hvor servicen er i top. Gør dig selv den tjeneste og forkæl dig selv med et lækkert ophold på et af de mange fantastiske badehoteller, du vil med garanti ikke fortryde det!

Mere

Rynkecreme guide og test

Rynkecreme At få rynker er ingen skam, og det er en helt naturlig del af det at blive ældre. Alligevel er de fleste af os trætte af vores rynker og

aromaterapi mod vinterens skavanker - Læs her

Prøv aromaterapi mod vinterens skavanker Vinteren er over os, og selvom den på sin vis er en smuk årstid, og ligger op til indendørs hygge, har de

Serum fra skønne Elemental Herbology

Super serum fra skønne Elemental Herbology Lille, let og lækker øjenserum giver lette øjenomgivelser Af Kristina Rud Purewellness har testet Eye E