PERSONLIG KONTAKT
DAG TIL DAG LEVERING
FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KR.

Din indkøbskurv

(0) varer

Badehoteller - Oplev Wellness i højeste klasse

Wellness i højeste klasse

Er du træt af hverdagens stress og jag? Hvis du trænger til at koble af og finde roen så er et badehotel løsningen. Badehoteller er det ideelle sted at holde ferie uanset længde, men kan også danne rammen for en arbejdsrelateret weekend i afslappende omgivelser.

 

Velvære for krop og sjæl

Badehoteller har en helt særlig atmosfære, der bare oser af afslapning og velvære. Tag en ferie, miniferie eller weekendophold på et lækkert badehotel og mærk hvordan krop og sind slapper. På et badehotel kan du forkæle dig selv og dine sanser med en lækker gourmet middag eller få en dybdegående kropsmassage. Alt det og meget mere vil du kunne få på et badehotel.

Badehoteller i Danmark

Ordet badehotel er indbegrebet af madoplevelser, forkælelse og velvære. Et badehotel er det perfekte sted hvis du gerne vil hive stikket ud, læne dig tilbage og nyde livet. Berig dine sanser med en spa og wellness oplevelse på et af de mange skønne badehoteller.

Der findes en lang række eksklusive badehoteller i Danmark, hvor den særlige badehotelsstemning florerer så du kan finde ro i sjælen, genoplade dine batterier og få fornyet energi. De luksuriøse badehoteller er at finde over hele Danmark, så du nemt kan komme på et ophold. Blandt de mest bemærkelsesværdige badehoteller finder du Skodsborg badehotel, Melsted badehotel, badehotel Dragør, badehotel Samsø, Helenekilde Badehotel, Gilleleje Badehotel og Svinkløv Badehotel. Fælles for disse badehoteller er at du er garanteret et ophold med den rette stemning og hvor servicen er i top. Gør dig selv den tjeneste og forkæl dig selv med et lækkert ophold på et af de mange fantastiske badehoteller, du vil med garanti ikke fortryde det!

Mere

aromaterapi mod vinterens skavanker - Læs her

Prøv aromaterapi mod vinterens skavanker Vinteren er over os, og selvom den på sin vis er en smuk årstid, og ligger op til indendørs hygge, har de

Spashops gaveideer til advent

Adventsgaver fra Spashop.dk December er så småt gået i gang, og for dig der endnu ikke har fået købt alle adventsgaverne, giver spashop.dk dig h

Årets hyggeligste tid, nemlig december måned.

EOS otte af de mest populære Den nye trend, som på plejende og naturlig vis, har fundet sted på de unges læber, er den populære runde læbepomade

Pukka Ayurveda Balancing Day creme og Gentle Cleanser

Pukka Ayurveda Balancing Day creme og Gentle Cleanser Meget mere end hudpleje… Da jeg første gang står med produkterne i hånden, er jeg overbevis

© 2016 Spashop.dk
card
co2