Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Vintertips til dig og din tørre hud.

I kan helt sikkert mærke det på huden, i det øjeblik, hvor vinteren begynder at banke på døren. Tør hud på benene, armene, albuerne, ja endda i ansigtet. Det kan være almindelig tørhed, men også mere voldsomt med tørre hudflager, der decideret drysser af dig. Tør hud kan være generende på mange måder, og det kan svie.

Spashop.dk giver nogle gode råd til, hvordan du kan pleje din tørre hud bedst muligt vinteren igennem.

1) Fugt til huden – Det siger næsten sig selv, og så alligevel ikke. For der findes en jungle af produkter derude. Hvad passer lige til tør hud? Vi har produkter designet til tør hud. I blandt disse, kan vi anbefale ”Bioeffect body intensive”, som er et drøjt serum til hele kroppen. Meget nærende og plejende for din tørre hud. Serummet genskaber hudens naturlige fedt- og fugtbalance samtidig med, at hudtonen bliver jævn og ensartet. Et andet produkt, designet til at gøre din hud blød og lækker, er ”Sportique Body Butter”, som findes i tre forskellige lækre varianter. Smør din hud minimum 2 gange om dagen – Morgen og aften.

2) Vær skånsom – Skrap sæbe, barbering og varme bade, er med til at gøre vores hud endnu mere tør og irritabel. Sørg for at bruge en mild sæbe, f.eks. ”LAZY COW” fra Cowshed, som virker beroligende med essentielle olier af jasmin, kamille og sandeltræ. Spar på det varme vand og brug en god barberingscreme. Vi kan anbefale ”EOS shavecream”, som kan bruges i badet eller på tør hud. Barberingscremen er med til at fugte og pleje, så huden ikke udtørres og irriteres yderligere.

3) Vitaminer og olierDet er et velkendt faktum, at vitaminer i form af fiskeolie kan afhjælpe tør hud og skabe den nødvendige balance. Fødevarer, som laks, nødder, lækre stegeolier og kokosolie, kan også være med til at balancere den tørre hud.

Pukka jomfru Kokos Olie” kan bruges i madlavningen, for at få gode fedtstoffer indenbords, men denne lækre kokosolie kan i aller højeste grad også bruges på kroppen, som en kropsbalsam, eller i håret, som hårmaske.

 

Mere

Anmeldelse: Rudolph Care sol ansigtscreme

Sommeren er i gang, og det betyder at solcremen skal findes frem. Én af de ting der kan være sværest at finde, er en god ansigtssolcreme. Huden i

Rynkecreme guide og test

Rynkecreme At få rynker er ingen skam, og det er en helt naturlig del af det at blive ældre. Alligevel er de fleste af os trætte af vores rynker og

Revitalash - Læs Test af Revitalash her

Revitalash anmeldelse Tester og blogger Mette Milan har afprøvet ”Revitalsh” og ”Revitabrow” i over 6 uger og kunne se tydelige resultater.

Yogaudstyr

Yogaudstyr   Yogaudstyr er en fælles betegnelse for alt det udstyr, der trods alt skal til, når man dyrker… yoga. Yoga har opnået enorm popu