Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Vintertips til dig og din tørre hud.

I kan helt sikkert mærke det på huden, i det øjeblik, hvor vinteren begynder at banke på døren. Tør hud på benene, armene, albuerne, ja endda i ansigtet. Det kan være almindelig tørhed, men også mere voldsomt med tørre hudflager, der decideret drysser af dig. Tør hud kan være generende på mange måder, og det kan svie.

Spashop.dk giver nogle gode råd til, hvordan du kan pleje din tørre hud bedst muligt vinteren igennem.

1) Fugt til huden – Det siger næsten sig selv, og så alligevel ikke. For der findes en jungle af produkter derude. Hvad passer lige til tør hud? Vi har produkter designet til tør hud. I blandt disse, kan vi anbefale ”Bioeffect body intensive”, som er et drøjt serum til hele kroppen. Meget nærende og plejende for din tørre hud. Serummet genskaber hudens naturlige fedt- og fugtbalance samtidig med, at hudtonen bliver jævn og ensartet. Et andet produkt, designet til at gøre din hud blød og lækker, er ”Sportique Body Butter”, som findes i tre forskellige lækre varianter. Smør din hud minimum 2 gange om dagen – Morgen og aften.

2) Vær skånsom – Skrap sæbe, barbering og varme bade, er med til at gøre vores hud endnu mere tør og irritabel. Sørg for at bruge en mild sæbe, f.eks. ”LAZY COW” fra Cowshed, som virker beroligende med essentielle olier af jasmin, kamille og sandeltræ. Spar på det varme vand og brug en god barberingscreme. Vi kan anbefale ”EOS shavecream”, som kan bruges i badet eller på tør hud. Barberingscremen er med til at fugte og pleje, så huden ikke udtørres og irriteres yderligere.

3) Vitaminer og olierDet er et velkendt faktum, at vitaminer i form af fiskeolie kan afhjælpe tør hud og skabe den nødvendige balance. Fødevarer, som laks, nødder, lækre stegeolier og kokosolie, kan også være med til at balancere den tørre hud.

Pukka jomfru Kokos Olie” kan bruges i madlavningen, for at få gode fedtstoffer indenbords, men denne lækre kokosolie kan i aller højeste grad også bruges på kroppen, som en kropsbalsam, eller i håret, som hårmaske.

 

Mere

SOMMERFAVORITTER

SOMMERFAVORITTER - Af Christinna Højholt Shavesafe Barberskum Om vi kan lide det eller ej, er sommeren højsæson for barbering. De fleste af os ken

Giv dig selv en forkælende nytårskur: Yogadvd og bodyscrub

Giv dig selv en forkælende nytårskur Selvom det nye år lige er sprunget ud, og vi har lovet os selv at starte på en frisk og ligge det gamle år b

Husk din hud i den søde juletid

Brug fugtcreme efter du har renset ansigtet om morgenen Julefrokosterne er godt i gang, og det inkluderer dejlig fed julemad, alkohol, måske lidt for