Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Hud + pleje = vigtig balance.

Exfoliering - Hud + pleje = vigtig balance.

Det er et velkendt faktum, at huden er kroppens største organ.

Og tænker man sådan lidt videre over det, så ved man også godt, at kroppens største organ kræver god og nærende pleje, ligesom alt andet i livet kræver pleje. Græsset skal slås et par gange i ugen i sommertiden, for ellers bliver det for langt og svært at holde ved lige. Gulvet skal vaskes en gang imellem, for at det ikke er dækket med skidt og støv. Væggene skal males af og til, helst med en god maling, hvis det skal holde længere.

Jo mere balance skaber den, jo længere tid holder den sig smuk

Det samme gælder med vores hud. Den kræver pleje hver dag, for at kunne blive ved med at være flot, glødende, sund og elastisk. Huden er vores værn mod udefrakommende faktorer, bakterier, sygdomme og kemikalier, og jo bedre vi plejer den og passer den, jo mere balance skaber den, jo længere tid holder den sig smuk og jo flottere stråler din hud.

Man kan opleve af huden gennemgår flere stadier i løbet af et år med forskellige årstider. Mange oplever oftest tør hud omkring efterårsskiftet til vintertiden.

Man kan opleve fedtet/olieret hud om sommeren og så sart hud på andre tidspunkter. Derfor giver mange måske op en gang imellem. De tænker, at det er lige meget, for uanset, hvad man køber og plejer huden med, passer det ikke til hudens stadie på netop det tidspunkt. Men det er forkert.

Ens hud har brug for tre ting, uanset hvad.

1) Rens.

2) Fugt

3) En AHA maske, fugtmaske eller blidt exfoliering en gang i ugen.

På spashops blog, kan du læse mere om rens af din hud og exfoliering, som kan bestå af et produkt med små korn i, eller en frotterende klud med vand på, alt afhængig af, hvor sart din hud er. Undgå rens med alkohol i, da det ofte kan virke endnu mere udtørrende på huden, end hvad er hensigtsmæssigt.

Med hensyn til fugt, så findes der mange dagcremer, der kan anvendes til alt slags hud året rundt.

F.eks ”Embryolisse Lait-Creme Concentré”, som er kendt for sin milde, beroligende og gode effekt til al slags hud. Den fungerer perfekt som let dagcreme, natcreme, rens, make-upfjerner, som primer under make-uppen, som fugtmaske og meget mere. Ønsker man en mere specifik creme med multipleje, kan man tage et godt kig på ”LING skin care” og her i blandt: ”Hydra Squalane Boost”, som vil tilføre fugt, stramme op og beskytte mod miljøpåvirkninger. Den kan anvendes af alle hudtyper. Også af de med sensitiv, tør og dehydreret hud.

 

Ling Skin Care - Spashop.dk

Mere

Slip for poser under øjnene

Poser under øjnene! Har du poser under øjnene, som du ikke ved, hvordan du skal komme af med og hvad skyldes de egentlig? Læs med her, og få gode

Serum Øjenvipper

Øjenvippe serum - Få længere og fyldigere vipper Mange lover guld og grønne skove med deres øjenvippe serum Hos Spashop garanterer vi for det go

Hud + pleje = vigtig balance.

Exfoliering - Hud + pleje = vigtig balance. Det er et velkendt faktum, at huden er kroppens største organ. Og tænker man sådan lidt videre over det

Pukka Ayurveda Balancing Day creme og Gentle Cleanser

Pukka Ayurveda Balancing Day creme og Gentle Cleanser Da jeg første gang står med produkterne i hånden, er jeg overbevist om at det kun kan blive g