PERSONLIG KONTAKT
DAG TIL DAG LEVERING
FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KR.

Din indkøbskurv

(0) varer

Rens – Dagens vigtigste gøremål.

Yderst vigtigt at være omhyggelig med at rense og pleje huden

Rens af din hud, kan gøres på flere forskellige måder alt afhængig af, hvilken hudtype man har.

Man kan gøre det eau naturel med koldt vand og en frotterende vaskeklud – På den måde, giver man lige sin hud en mild og blid exfoliering. Måske kan din hud blot nøjes med det.

Man kan også påføre en rigtig rens til rutinen for lidt ekstra pleje f.eks ”Oskia Perfect Cleanser”, som ikke bare renser huden på lækreste vis, men også tilfører fugt, pleje, vitaminer og mineraler til huden. Med en sådan rens, går man i dybden og får renset rigtig godt igennem. ”Oskia Perfect cleanser” er især super god til tør og sart hud, hvor f.eks. ”Oskia Renaissance Cleansing gel”, er bedre til den lidt urene/olierede/kombinerede hud, da den ikke indeholder så mange olier, men stadig renser i dybden.

Nogle gange trænger huden blot til en hurtig opfriskende mini-rens. Det gælder især om morgenen, hvor der kan være en smule skidt på huden fra natten i form af bakterier og sved.

Kan bruges til formålet

Til det formål, kan man bruge en dejlig face mist til at rense ansigtet med let og hurtigt. Man påfører produktet (det kunne være ”Embryolisse Eau De Beaute Rosamelis”  enten ved at spraye direkte på ansigtet og tørre af med en vatrondel, eller påføre produktet på vatrondellen og rense ansigtet med i circulære bevægelser, især i hårgrænsen, ved næseroden og i t-zonen. Bagefter er huden klar til den daglige fugt, som er en ligeså vigtig bestanddel i forhold til sund og glødende hud.

En skin tonic, eksempelvis fra Elemental Herbology, ”Flower Harmonising Mist Facial Tonic”, er også en lækker, opkvikkende og god mulighed, når vi snakker rens af huden. Gør dig selv den tjeneste at rense huden godt om aftenen med en god og nærende rens, og let om morgenen. På den måde undgår du grålig, træt, uren og stresset hud. Se det som forkælelse for dig og din hud. Du vil kunne se den klare forskel efter få uger og du vil elske det J

Mere

Spil Lego Friends på Pigespil.dk

Spil Lego Friends på Pigespil.dk Der er vist ikke mange der er i tvivl om, at det bedste legetøj, der findes i hele verden er Lego. Ingen kommer bar

Suki Trial Kit

Suki trial kit Sukis Trial kit er lille prøvesæt som er perfekt at tage med på ferie eller til blot af afprøve Sukis care serie i en periode. Alt

Ling skincare Replenishing hydration kit - Køb her

Ling skincare Replenishing hydration kit Kitsættet er perfekt, at lægge ud med, da du får prøvet den daglige rutine samtidig med, at du har muligh

Danish Beauty Award 2012

            Danish Beauty Award 2012 Kender du Danish Beauty Award? Man kan sige, at det er skønhedsprodukternes dansk

© 2016 Spashop.dk
card
co2