PERSONLIG KONTAKT
DAG TIL DAG LEVERING
FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KR.

Din indkøbskurv

(0) varer

Læs: ”opsang” og påmindelse, hver gang solens stråler så småt begynder at bryde frem

Embryolisse Creme Solaire SPF 30

Man får en nødvendig ”opsang” og påmindelse omkring det, hver gang solens stråler så småt begynder at bryde frem gennem grå skyer først i april måned. Og selvfølgelig er det med god grund, at man bliver advaret mod at nyde solen uden solcreme på. Hudkræft og unødvendig hurtig ældning af huden er hyppigt, når man bevæger sig udenfor i solen uden at beskytte sin hud rigtigt først.

Vælg en effektiv og multibeskyttende solcreme som f.eks. Embryolisse Creme Solaire SPF 30 fra ’Spashop’, som beskytter og plejer dig og dit ansigt, så du kan holde ferie i solen med en god og tryg samvittighed. Solcremen beskytter mod de skadelige UVA- og UVB-stråler, samt mod frie radikaler. Det betyder, at din hud beskyttes både mod ældningstegn, som rynker og pigmentpletter, samt mod hudkræft. Samtidig er solcremen, som i øvrigt også er parabenefri, tilsat en fugtgivende sammensætning af renset vand og sheasmør samt vitamin E og F, som plejer huden og giver dig en smuk ensartet kulør, der holder længere.

Denne skønne solcreme fra Embryolisse findes også i en udgave til selve kroppen og hedder:’Embryolisse Lait Solaire SPF 30’. Den plejende og lækre sollotion beskytter dig effektivt, også mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler og samtidig plejes og fugtes huden med vitamin E og F. Disse to er et perfekt match til foråret og sommeren, både til børn og voksne.
Blandt Spashops sortiment af solcreme, finder du også mærker som ’LING skin care’ og ’Elemental Herbology’, som alle sammen er med til at bekytte dig og din hud på bedste vis.

 

 

Ønsker man sig lidt ekstra glød på benene og kroppen, nu her, når man kan begynde at lufte huden lidt mere, så kan man ”snyde” sig lidt frem. På Spashop finder du ’Margaret Dabbs Glamorous Body Shimmer’, som er helt perfekt, når man netop ønsker sig den glød, som man ikke kan fremkalde sig på naturlig vis. Det er en tør-olie spray, som kan bruges på hele kroppen, også i håret. Olien giver strålende glød, mens den nærer huden via emu olien, som produktet også indeholder. Denne ’Body Shimmer’ indeholder også partikler af guld, der giver et gyldent skær på huden. Den kan anvendes dag og aften året rundt.

Sidst, men ikke mindst finder du også et stort udvalg af læbepomader med solfaktor i på shoppen. Blandt mærkerne finder du blandt andre: ’EOS’, ’LING’, og’ Sukí’, som indeholder den helt rigtige og nødvendige pleje til dig og din families læber.

Kig forbi ’Spashop’ og bliv for alvor klar til sommeren og solen med vores nøje udvalgte produkter, som indeholder de sundeste, vigtigste og bedste ingredienser.

God påske & Alt godt Philip

Mere

Hårolie

Lider du af tørt og glansløst hår, der klasker og ser kedeligt ud? Der er ikke noget værre end en dårlig hårdag - slet ikke hvis det er flere g

aromaterapi mod vinterens skavanker - Læs her

Prøv aromaterapi mod vinterens skavanker Vinteren er over os, og selvom den på sin vis er en smuk årstid, og ligger op til indendørs hygge, har de

Badehoteller - Oplev Wellness i højeste klasse

Wellness i højeste klasse Er du træt af hverdagens stress og jag? Hvis du trænger til at koble af og finde roen så er et badehotel løsningen. Bad

Spashops gaveideer til advent

Adventsgaver fra Spashop.dk December er så småt gået i gang, og for dig der endnu ikke har fået købt alle adventsgaverne, giver spashop.dk dig h

© 2016 Spashop.dk
card
co2