Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Påmindelse, hver gang solens stråler så småt begynder at bryde frem

Embryolisse Creme Solaire SPF 30

Man får en nødvendig ”opsang” og påmindelse omkring det, hver gang solens stråler så småt begynder at bryde frem gennem grå skyer først i april måned. Og selvfølgelig er det med god grund, at man bliver advaret mod at nyde solen uden solcreme på. Hudkræft og unødvendig hurtig ældning af huden er hyppigt, når man bevæger sig udenfor i solen uden at beskytte sin hud rigtigt først.

Fremragende eksempel på, at man kan lave en let solcreme, der tørrer hurtigt ind uden at bruge alkohol

Vælg en effektiv og multibeskyttende solcreme som f.eks. Embryolisse Creme Solaire SPF 30 fra ’Spashop’, som beskytter og plejer dig og dit ansigt, så du kan holde ferie i solen med en god og tryg samvittighed. Solcremen beskytter mod de skadelige UVA- og UVB-stråler, samt mod frie radikaler.

Det betyder, at din hud beskyttes både mod ældningstegn, som rynker og pigmentpletter, samt mod hudkræft. Samtidig er solcremen, som i øvrigt også er parabenefri, tilsat en fugtgivende sammensætning af renset vand og sheasmør samt vitamin E og F, som plejer huden og giver dig en smuk ensartet kulør, der holder længere.

Denne skønne solcreme fra Embryolisse findes også i en udgave til selve kroppen og hedder:’Embryolisse Lait Solaire SPF 30’.

Den plejende og lækre sollotion beskytter dig effektivt, også mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler og samtidig plejes og fugtes huden med vitamin E og F. Disse to er et perfekt match til foråret og sommeren, både til børn og voksne.

Blandt Spashops sortiment af solcreme, finder du også mærker som ’LING skin care’ og ’Elemental Herbology’, som alle sammen er med til at bekytte dig og din hud på bedste vis.

 

 

 

 

Ønsker man sig lidt ekstra glød på benene og kroppen, nu her, når man kan begynde at lufte huden lidt mere, så kan man ”snyde” sig lidt frem.

På Spashop finder du ’Margaret Dabbs Glamorous Body Shimmer’, som er helt perfekt, når man netop ønsker sig den glød, som man ikke kan fremkalde sig på naturlig vis. Det er en tør-olie spray, som kan bruges på hele kroppen, også i håret.

Olien giver strålende glød, mens den nærer huden via emu olien, som produktet også indeholder. Denne ’Body Shimmer’ indeholder også partikler af guld, der giver et gyldent skær på huden. Den kan anvendes dag og aften året rundt.

Sidst, men ikke mindst finder du også et stort udvalg af læbepomader med solfaktor i på shoppen. Blandt mærkerne finder du blandt andre: ’EOS’, ’LING’, og’ Sukí’, som indeholder den helt rigtige og nødvendige pleje til dig og din families læber.

Kig forbi ’Spashop’ og bliv for alvor klar til sommeren og solen med vores nøje udvalgte produkter, som indeholder de sundeste, vigtigste og bedste ingredienser.

God påske & Alt godt Philip

Mere

Bliv bedre til vinterbadning

Vinterbadning Vinderbadningsmiljøerne trives meget i de nordlige europæiske lande, hvor en iskold dukkert kan efterfølges af en dejlig varm sauna.

Vintertips til dig og din tørre hud.

Tør hud ? Vintertips til dig og din tørre hud. I kan helt sikkert mærke det på huden, i det øjeblik, hvor vinteren begynder at banke på døren.

Fugt til din hud!

Suki - Fugt til din hud! De lysegule, brunlige og rødlige blade, der slattent ligger på vejene, regnen, der enten siler ned i lårfe

Rudolph Care et svøb af acai og shea-smør

Rudolph Care Body Lotion Et svøb af acai og shea-smør Af Lotus Turèll Ligesom alle andre Rudolph Care produkter, er denne lotion fri for allergener