Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Fugt til din hud!

Fugt til din hud!

De lysegule, brunlige og rødlige blade, der slattent ligger på vejene, regnen, der enten siler ned i lårfede stråler, eller dryppende lægger sig i dit hår, den kolde brise, der følger dig overalt du går, er alle sammen beviser på, at vi i den grad går efteråret i møde. Det samme gør din hud! Og vejrskiftet er med til at stresse den. Huden kan vi heldigvis hjælpe godt på vej i denne tid - Blandt andet med produkter fra Sukí. Sukí lancerer serummer, cremer og pleje til ung eller moden hud, er 100 % økologisk og har dokumenteret effekt på tør hud, problem hud og moden hud. Balancing serien fra Sukí er til problem hud og hud med åbne porer og består af rene og økologiske renseprodukter, serumer, cremer og scrubs, som hjælper din kombinerede hud til at komme i balance. Anti-age serien består af produkter med avancerede cosmeceuticals fra planter og urter, som stimulerer elastin- og collagenproduktionen i huden, samt udglatter, reparerer og strammer huden synligt op. Suki Nourishing serien er til normal/kombineret, tør/moden hud. Serien reparerer og plejer gamle skader og forebygger de nye, men virker også opstrammende, fugtgivende og udglattende på huden.

På spashop.dk får du altid 10 % rabat på disse skønne produkter fra Sukí, som vil hjælpe dig og din hud gennem skiftende vejr og kølig efterår. Julen er jo også lige om hjørnet, så hvorfor ikke? Klik dig ind på spashops side, hvor der er masser af kendte produkter at vælge i mellem.

Spashop forhandler også det populære franske mærke: 'Embryolisse', også kendt fra serien 'Rita', fra diverse skønhedsmagasiner verden over og som er make-up artisters klare favorit som fundament og underlag, når der skal lægges make-up, der holder hele dagen i vind og vejr. Når man kommer til fugt og pleje er især 'Embryolisse lait creme' populær. Det er en creme, der kan bruges som dag/nat creme, bodylotion, rensecreme, primer under make-uppen, til soleksem (måske ikke så aktuel i efteråret, men sommeren kommer igen en gang) smårifter og efter barbering. En god olie til krop og ansigt er heller ikke af vejen, og her har 'Rudolph Care' lanceret blandt andet en lækker kropsolie. En prisvindende én af slagsen, kåret som årets kropsplejeprodukt ved Danish Beauty Award 2010.

Denne lækre kropsolie plejer og nærer huden i dybden, så huden efterlades silkeblød med øget elasticitet, smuk glød og indeholder lækre naturlige ingredienser som; Acai, antioxidanter og rene, økologiske olier. Hos spashop.dk, giver vi 25 % på alle ’Rudolph Care produkter fra d. til d – De eneste du skal gøre er, at benytte koden: andrea, når du bestiller. Bliv fristet af den populære ’Rudolph Care’ Acai Antioxidant Lip Balm, for sunde og fugtede læber døgnet rundt eller måske ’Rudolph Care’ Acai Anti-stress Cream, for en mindre stresset hud.

Der er nok af muligheder, når vi kommer til kropspleje - Så ingen undskyldning for at holde din hud fugtet og modstandsdygtig :)

 

Alt godt Philip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere

Ling skincare Replenishing hydration kit - Køb her

Ling skincare Replenishing hydration kit Kitsættet er perfekt, at lægge ud med, da du får prøvet den daglige rutine samtidig med, at du har muligh

Husk din hud i den søde juletid

Brug fugtcreme efter du har renset ansigtet om morgenen Julefrokosterne er godt i gang, og det inkluderer dejlig fed julemad, alkohol, måske lidt for

Lait Creme Concentre - Embryolisse Concentre

Her er et lille skriv om Embryolisse Concentre:   Af Trés Chic Clique | Katrine Krøjby Skønhedsredaktørerne elsker den franske Embryolisse L

Karmameju

Karmameju Karmameju er et danskejet mærke, der producerer forskellige kollektioner. Karmameju har både en boligkollektion, en slow-wear-kollektion,