Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

UV-hvaffoenfisk? - Embryolisse Lait Solaire SPF 30

Måske du syntes solen titter alt for lidt frem, gummistøvlerne fylder i entreen og dit ny-indkøbte sommertøj lugter af dårlig prioritering? Jeg er faktisk tilbøjelige til at give dig ret...MEN...det er ingen undskyldning for ikke at passe godt på din hud. Ikke som i forkælelse, men som i seriøst at passe godt på din hud. UV-indekset er nemlig tårnhøjt, selv med en so-so sommer som vores.

UV-hvaffoenfisk?

Hvis du ikke allerede får det daglige UV-indeks sendt til mobilen, så send en sms til 1277 med teksten "UV". Ligesom du kigger på vejrudsigten inden du beslutter dig for at tage en ekstra trøje med i tasken, på samme måde skal du bruge UV-indekset, som et slags barometer der hjælper dig med at beskytte din hud. Og ikke kun imod rynker, pigmentering og for tidlig ældning. Nej, saftsusemig imod hudcancer!


Vælg en effektiv multibeskyttende solcreme med Embryolisse Creme Solaire SPF 30

For hold fast: unge danske piger har verdensrekord i modermærkekræft. Verdensrekord!! Ifølge GLOBOCAN, WHO's kræftdatabase, overgår vi sågar Australien og New Zealand, hvor trist er det lige? Så der er INGEN undskyldning, eller grund til, ikke at bruge solcreme...selv om solen ikke skinner så meget som vi ønsker os. Vælg en af vores solcremer fra Embryolisse, der beskytter både mod UV-A og UV-B. Så er du på den sikre side, både hvad angår forkælelse og sund fornuft.

Embryolisse solcreme - Spashop.dk -

Køb den her: Lait Solaire SPF 30 - sollotion Sollotion SPF 30 – pleje og beskyttelse til kroppen

Mere

RevitaLash ”Er det dine egne vipper?”

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner ”Er det dine egne vipper?” For en gangs skyld kan jeg svare ”Ja, det er mine egne, jeg gror dem selv”

Anne-Sophie Villumsen - Stifteren bag Zenz frisør

Hvordan får du så skinnende hår, et spørgsmål jeg får dagligt. Jeg bruger produkter der har protein i, avokado olie og kokosolie i. Jeg vasker m

Når videnskab og skønhed mødes

Når videnskab og skønhed mødes Går vi ikke alle og drømmer om, at blive en smule bedre? Lidt klogere, lidt stærkere og lidt smukkere. Uheldigvis

Husk din hud i den søde juletid

Brug fugtcreme efter du har renset ansigtet om morgenen Julefrokosterne er godt i gang, og det inkluderer dejlig fed julemad, alkohol, måske lidt for