Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

UV-hvaffoenfisk? - Embryolisse Lait Solaire SPF 30

Måske du syntes solen titter alt for lidt frem, gummistøvlerne fylder i entreen og dit ny-indkøbte sommertøj lugter af dårlig prioritering? Jeg er faktisk tilbøjelige til at give dig ret...MEN...det er ingen undskyldning for ikke at passe godt på din hud. Ikke som i forkælelse, men som i seriøst at passe godt på din hud. UV-indekset er nemlig tårnhøjt, selv med en so-so sommer som vores.

UV-hvaffoenfisk?

Hvis du ikke allerede får det daglige UV-indeks sendt til mobilen, så send en sms til 1277 med teksten "UV". Ligesom du kigger på vejrudsigten inden du beslutter dig for at tage en ekstra trøje med i tasken, på samme måde skal du bruge UV-indekset, som et slags barometer der hjælper dig med at beskytte din hud. Og ikke kun imod rynker, pigmentering og for tidlig ældning. Nej, saftsusemig imod hudcancer!


Vælg en effektiv multibeskyttende solcreme med Embryolisse Creme Solaire SPF 30

For hold fast: unge danske piger har verdensrekord i modermærkekræft. Verdensrekord!! Ifølge GLOBOCAN, WHO's kræftdatabase, overgår vi sågar Australien og New Zealand, hvor trist er det lige? Så der er INGEN undskyldning, eller grund til, ikke at bruge solcreme...selv om solen ikke skinner så meget som vi ønsker os. Vælg en af vores solcremer fra Embryolisse, der beskytter både mod UV-A og UV-B. Så er du på den sikre side, både hvad angår forkælelse og sund fornuft.

Embryolisse solcreme - Spashop.dk -

Køb den her: Lait Solaire SPF 30 - sollotion Sollotion SPF 30 – pleje og beskyttelse til kroppen

Mere

Fugt til din hud!

Fugt til din hud! De lysegule, brunlige og rødlige blade, der slattent ligger på vejene, regnen, der enten siler ned i lårfede str

Lait Creme Concentre - Embryolisse Concentre

Her er et lille skriv om Embryolisse Concentre:   Af Trés Chic Clique | Katrine Krøjby Skønhedsredaktørerne elsker den franske Embryolisse L

Miller Harris

Velkommen til en verden af dufte. Universet hedder Miller Harris, og inviterer dig indenfor i en verden hvor det autentiske håndværk er i fokus, lan