Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

I LING YOU 
- Ling Skin care Signature behandling..

I LING YOU ??

Af KAREN Rosenberg

Når man får at vide at der er et nyt såkaldt vidundermiddel på gaden som alle Hollywooddamerne bruger, bliver jeg altid fyldt af :?1. skepsis og 2. nysgerrighed. ?To begreber, der måske ikke ligefrem holder de bedste fætter/kusinefester- men det er nu en gang sådan jeg har det.

Skepsissen kommer helt klart, fordi man tit hører om de amerikanske firstladies som tilhængere af et nyt mærke, for derefter 3 måneder senere at skifte til et nyt. Hvorfor? Hvis de var så overbeviste om det første virkede mod rynker/cellulitte/ eller noget helt 3. Tredje hvorfor så skifte til noget nyt? uuuh- det lugter af penge = Skepsis

Men så er det nysgerrigheden træder til inde i min "bidt-af-beauty"hjerne. TÆNK hvis nu det virkeligt virker….

Det var med den fornemmelse jeg tog ind til Helle Thorup Spa på Gothersgade i København for at få en behandling med det nye kendisbrand lige ud af New York: LING Skin care.

Fuld af forbeholden forventning trådte jeg ind af døren. "Hyggeligt!" tænkte jeg- der duftede godt, der var sterinlys og et væld af det ene lækre produkt efter det andet stående på hylderne i butikken.

Behandlingen jeg skulle have er var en Ling Signature Behandling. Ling Skin care er baseret på naturlige ingredienser og er uden parabener og parfume- hvilket jeg på alle tænkelige måder finder meget appelerende. Men der med ikke sagt at behandlingen er den samme for alle. Ling har udviklet sit system ud fra gamle asiatiske hudpleje principper tilsat nymodens teknologi og forskning, og har flere forskellige linjer ud fra princippet, der kan målrette lige præcis din huds behov.

Anna Sofie, der behandlede mig lavede en analyse af min hud, og tilpassede behandlingen min hudtype. Da jeg lagde mig på briksen kunne jeg med det samme mærke at jeg var i de bedste hænder. Sofie var meget omhyggelig både med min hud ,men også med at forklare mig med sin bløde stemme hvad hun gjorde ved den. LING Skin care produkterne duftede FANTASTISKT!!! ( specielt serummet var virkelig lækkert)

Jeg har et problem med pigmentforandringer i mit ansigt. Jeg har midt i panden,en hvid plet der specielt er tydelig om sommeren, som ligner Austalien.... Og hvem er det lige præcis der har lyst til aftegningen af et kontinent midt i ansigtet? ikke mig.

Derfor var den behandling jeg fik også henvendt mod lige præcis mine pigment forandringer -ud over min hud blev renset, peelet, og dampet efter alle kunstens regler.

Da behandlingen var slut var jeg meget nysgerrig efter om man rent faktisk kunne se en forskel. Og damer- DET KUNNE MAN!!!! Farvel Skepsis! Helt ærligt. Verdensdelen i min pande var helt klart meget mindre tydelig end da jeg ankom. Derudover var min hud blød som silke.?Ren magi! Og magien fortsatte, for da jeg senere på aftenen spiste middag med min kæreste-der var ganske uanende om behandlingen jeg havde fået tidligere- sagde han " Din hud stråler! Hvad har du gjort?" ?Det har han altså aldrig sagt før.

Åh! - I LING YOU!

Køb LING Skin care produkter i Spashop.dk

 

Ling Skin care - Spashop.dk ling_banner Ling Skin care - Spashop.dk ling_banner

Behandling: LING Facial

Hvor: Helle Thorup

Pris: 975 kr.

Mere

Hudanalyse og rense guide

hudproblemer - Hvorfor din ansigtsmaske ikke virker optimalt og hvordan du får den til det - Af Christinna Højholt Hudanalyse Start med at danne e

RevitaLash ”Er det dine egne vipper?”

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner ”Er det dine egne vipper?” For en gangs skyld kan jeg svare ”Ja, det er mine egne, jeg gror dem selv”

Skyn Iceland – Nordic Skin Peel

Anmeldelse af Skyn Iceland – Nordic Skin Peel Da jeg åbner bøtten med Nordic Skin Peel, må jeg altså indrømme at jeg er lidt skeptisk. Der stå