PERSONLIG KONTAKT
DAG TIL DAG LEVERING
FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KR.

Din indkøbskurv

(0) varer

Sephora officielle åbning - beauty univers i Illum

 

 

 

 

 

 

Sephora – fransk skønhed i Illum

Illum i København bliver det første sted i Skandinavien, der fra den 9. maj kan bryste sig af at huse den franske skønhedsbutik Sephora. Sephora er et verdenskendt og anerkendt brand, der findes i verdens store modemetropoler som Milano, Paris og Singapore, hvor Sephora tilbyder revolutionerende skønhedsoplevelser.

 

Sephora tilbyder en unik shopping-oplevelse

Den nye butik Sephora i Illum tilbyder en unik shopping-oplevelse og vil med nye og cool brands skabe en skønhedsrevolution i København og i Danmark. Det er her, man tager hen, når man vil opleve og lære om de nyeste trends inden for skønhed. Det er her, man tager hen, når man vil inspireres og få den absolutte skønhedsvejledning. Sephora tilbyder en reel oplevelse til kunden og gæsten i et hipt og sofistikeret miljø, hvor man oplever en interaktion med Sephora, der gør besøget levende og inspirerende.

Nye revolutionerende brands

Sephora tilbyder en vifte af nye brands, som ikke tidligere er set i Danmark. Servicen er høj og professionel, og det vil være i Sephora, at man oplever, tester og køber de spritnye og revolutionerende skønhedsprodukter i Danmark. Oplev brands som Make Up For Ever, Benefit, Dr. Brandt Skincare, Nails Inc., Embryolisse , Sampar samt Sephoras egen linje, der sætter nye standarder for skønhed.

Sephora har også et naturligt og økologisk fokus på skønhed med brands som Origins, REN, Bio Beaute og Rudolph Care, der vil være del af butikkens brands.

Sephora – skønhed og kosmetik i Illum

Sephora gør det ordentligt, når de flytter ind i Illum. Butikken er en imponerende flagship store med 1200m2, der med et innovativt og inspirerende miljø er den store skønhedsautoritet, der her tilbyder en one-stop-shop med både skønhedsprodukter og kosmetik til et perfekt og fejlfrit udseende, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Her findes de nyeste produkter inden for skønhed og kosmetik med innovative og effektive formler, spektakulære farver og den højeste kvalitet – og den bedste og mest professionelle rådgivning.

 

 

Visionær skønhed

Sephora er et visionært brand, der er på forkant med udviklinger og som forstår at koble kvalitetsprodukter med fashion. Ease, Excitement an Education er grundstammen for Sephora. I butikken i Illum opleves dette ambitiøse koncept, der gør danske kvinder lidt skønnere.
Franske kvinder er kendte for deres raffinerede stil og ubesværede skønhed. Nu er det franske udtryk en tilgængelig mulighed i Danmark. Besøg Sephora i Illum og oplev den ultimative og naturlige skønhed.

Find parfumer fra Zadig & Voltaire, Diane von Furstenberg og Givenchy. Make-up fra Make Up For Ever, Nails Inc. Hudpleje fra Algeint, Integrine, Rexaline og Herboist. Solpleje fra Sol de Janeiro samt hårpleje fra Frediric Fekkai og Leonor Greyl hos Sephora. Det er skønhed fra top til tå!

Mere

aromaterapi mod vinterens skavanker - Læs her

Prøv aromaterapi mod vinterens skavanker Vinteren er over os, og selvom den på sin vis er en smuk årstid, og ligger op til indendørs hygge, har de

Husk din hud i den søde juletid

Brug fugtcreme efter du har renset ansigtet om morgenen Julefrokosterne er godt i gang, og det inkluderer dejlig fed julemad, alkohol, måske lidt for

Lait Creme Concentre - Embryolisse Concentre

Her er et lille skriv om Embryolisse Concentre:   Af Trés Chic Clique | Katrine Krøjby Skønhedsredaktørerne elsker den franske Embryolisse L

Serum fra skønne Elemental Herbology

Super serum fra skønne Elemental Herbology Lille, let og lækker øjenserum giver lette øjenomgivelser Af Kristina Rud Purewellness har testet Eye E

© 2016 Spashop.dk
card
co2