PERSONLIG KONTAKT
DAG TIL DAG LEVERING
FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KR.

Din indkøbskurv

(0) varer

Sephora officielle åbning - beauty univers i Illum

 

 

 

 

 

 

Sephora – fransk skønhed i Illum

Illum i København bliver det første sted i Skandinavien, der fra den 9. maj kan bryste sig af at huse den franske skønhedsbutik Sephora. Sephora er et verdenskendt og anerkendt brand, der findes i verdens store modemetropoler som Milano, Paris og Singapore, hvor Sephora tilbyder revolutionerende skønhedsoplevelser.

 

Sephora tilbyder en unik shopping-oplevelse

Den nye butik Sephora i Illum tilbyder en unik shopping-oplevelse og vil med nye og cool brands skabe en skønhedsrevolution i København og i Danmark. Det er her, man tager hen, når man vil opleve og lære om de nyeste trends inden for skønhed. Det er her, man tager hen, når man vil inspireres og få den absolutte skønhedsvejledning. Sephora tilbyder en reel oplevelse til kunden og gæsten i et hipt og sofistikeret miljø, hvor man oplever en interaktion med Sephora, der gør besøget levende og inspirerende.

Nye revolutionerende brands

Sephora tilbyder en vifte af nye brands, som ikke tidligere er set i Danmark. Servicen er høj og professionel, og det vil være i Sephora, at man oplever, tester og køber de spritnye og revolutionerende skønhedsprodukter i Danmark. Oplev brands som Make Up For Ever, Benefit, Dr. Brandt Skincare, Nails Inc., Embryolisse , Sampar samt Sephoras egen linje, der sætter nye standarder for skønhed.

Sephora har også et naturligt og økologisk fokus på skønhed med brands som Origins, REN, Bio Beaute og Rudolph Care, der vil være del af butikkens brands.

Sephora – skønhed og kosmetik i Illum

Sephora gør det ordentligt, når de flytter ind i Illum. Butikken er en imponerende flagship store med 1200m2, der med et innovativt og inspirerende miljø er den store skønhedsautoritet, der her tilbyder en one-stop-shop med både skønhedsprodukter og kosmetik til et perfekt og fejlfrit udseende, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Her findes de nyeste produkter inden for skønhed og kosmetik med innovative og effektive formler, spektakulære farver og den højeste kvalitet – og den bedste og mest professionelle rådgivning.

 

 

Visionær skønhed

Sephora er et visionært brand, der er på forkant med udviklinger og som forstår at koble kvalitetsprodukter med fashion. Ease, Excitement an Education er grundstammen for Sephora. I butikken i Illum opleves dette ambitiøse koncept, der gør danske kvinder lidt skønnere.
Franske kvinder er kendte for deres raffinerede stil og ubesværede skønhed. Nu er det franske udtryk en tilgængelig mulighed i Danmark. Besøg Sephora i Illum og oplev den ultimative og naturlige skønhed.

Find parfumer fra Zadig & Voltaire, Diane von Furstenberg og Givenchy. Make-up fra Make Up For Ever, Nails Inc. Hudpleje fra Algeint, Integrine, Rexaline og Herboist. Solpleje fra Sol de Janeiro samt hårpleje fra Frediric Fekkai og Leonor Greyl hos Sephora. Det er skønhed fra top til tå!

Mere

Hårolie

Lider du af tørt og glansløst hår, der klasker og ser kedeligt ud? Der er ikke noget værre end en dårlig hårdag - slet ikke hvis det er flere g

Du har garanteret hørt om konjac-svampe ?

Konjac-svamp Du har garanteret hørt om konjac-svampe og dens mange gode effekter. Det er en 100% naturligt fremstillet svamp, som du kan bruge daglig

Ling skincare Replenishing hydration kit - Køb her

Ling skincare Replenishing hydration kit Kitsættet er perfekt, at lægge ud med, da du får prøvet den daglige rutine samtidig med, at du har muligh

Pukka

Pukka Pukka the er noget af det ypperste, når det kommer til sund helse the. Men Pukka er faktisk ikke udelukkende the som vi kender det fra mere alm

© 2016 Spashop.dk
card
co2