PERSONLIG KONTAKT
DAG TIL DAG LEVERING
FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KR.

Din indkøbskurv

(0) varer

Anmeldelse af Anti-Stress Facial Cream fra Rudolph Care

Afstress din hud med Anti-Stress Facial Cream fra Rudolph Care

 

Hver dag udsætter vi vores hud for vind, vejr og forurening, som gør, at huden mister sin elasticitet, fugt og glød – sagt på en anden måde, huden bliver stresset. Andrea Elisabeth Rudolphs Acai Anti-Stress Facial Cream er en eksklusiv og lækker dag- og natcreme, der effektivt beskytter, beroliger og afstresser huden.

 

Af Sladana Lazic

 

Jeg har tit og ofte rigtig svært ved at finde den helt rigtige ansigtscreme, der passer til min hud, som er meget tør og sensitiv. Jeg har derfor prøvet Andrea Elisabeth Rudolphs naturlige og økologiske Acai Anti-Stress Facial Cream - ansigtscremen der nu i over en måned har plejet min hud både om dagen og natten, i forskellig slags vejr og fungeret som ”base” under min makeup. Cremen indeholder udelukkende økologiske olier, der giver masser af næring og fugt. Og så egner den sig især til sensitiv hud som min, da den er rig på ingredienser, som virker anti-flammatorisk og anti-septisk.

Den bærende ingrediens i Rudolph Care-produkterne er det lille mørk-lilla bær, Acai, som stammer fra palmetræer i Brasiliens frodige regnskove. Acai er ikke bare enestående rig på vitaminer, mineraler og de essentielle fedtsyrer Omega 3-6-9, men også på den unikke koncentration af antioxidanter. Acai-bærret har faktisk dobbelt så mange antioxidanter som blåbær og op til 30 gange flere end rødvin. Og antioxidanter er noget, som hudens celler elsker, mens det lille Acai-bær er noget, som de indfødte indianere i Amazonas regnskove har brugt i generationer som naturens egen energikilde.

 

Anti-Stress Facial Cream fra Rudolph Care Ansigtscremen dufter dejligt af bær (eller smoothie – bare i krukke) og er så utrolig mild. Den føles let og fugtgivende - dog uden at fedte eller skinne, lige som jeg foretrækker. Cremen er drøj i konsistensen og kan være lidt svær at smøre ud på huden, derfor er det en god idé at dosere lidt ad gangen og komme mere på efter behov. Man skal dog ikke være bange for at få for meget creme på, da huden vil suge det hele til sig og efterlade din hud med et meget mat, men gennemfugtet look.

For mit vedkommende egner cremen sig rigtig godt til det lidt mildere vejr om foråret og sommeren. Da jeg til hverdag bruger mineralpudder i ansigtet, kan min hud hurtig føles tør (og pudderet sætte sig i smilerynkerne), og derfor vil jeg om vinteren helgardere mig med en ansigtsolie under ansigtscremen. Rudolph Care-serien fører også plejeproduktet Acai Anti-ageing Facial Oil, som med fordel kan bruges under ansigtscremen, hvis din hud ligesom min er sart over for det hårde vintervejr eller andre udefrakommende faktorer.

Hele Rudolph Care-serien, og det gælder naturligvis også Anti-Stress Facial Cream fra Rudolph Care cremen, er både Svanemærket og Ecocert-certificeret.

?

Acai Anti-Stress Facial Cream 50 ml fås på SPAshop.dk til 495 kr.

Mere

Spil Lego Friends på Pigespil.dk

Spil Lego Friends på Pigespil.dk Der er vist ikke mange der er i tvivl om, at det bedste legetøj, der findes i hele verden er Lego. Ingen kommer bar

Suki Trial Kit

Suki trial kit Sukis Trial kit er lille prøvesæt som er perfekt at tage med på ferie eller til blot af afprøve Sukis care serie i en periode. Alt

Anmeldelse af Anti-Stress Facial Cream fra Rudolph Care

Afstress din hud med Anti-Stress Facial Cream fra Rudolph Care   Hver dag udsætter vi vores hud for vind, vejr og forurening, som gør, at huden

Wellness – lev livet lidt mere

Wellness – lev livet lidt mere ? Livet kan være travlt og hektisk. Du kender det måske alt for godt – lektier, job, mere job, børnene skal he

© 2016 Spashop.dk
card
co2