Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Anmeldelse af Deep Down Detox mudder maske fra Formula 10.0.6

Anmeldelse af Deep Down Detox mudder maske fra Formula 10.0.6

Da jeg fik muligheden for at teste "Deep Down Detox" ansigtsmasken fra Formula 10.0.6, var jeg ikke længe om at sige ja tak. Det er altid spændende at teste skønhedsprodukter, og især når det er fra en producent, som man ikke kender til i forvejen. Producenten er amerikansk og har produceret skønhedsprodukter siden 1933. Lige præcis denne mudder maske henvender sig til den yngre hud og går ind og renser i dybden for at gøre huden pæn at se på.

Udseende: Emballagen er nem at have stående på en badeværelseshylde eller at have liggende i en skuffe, og åbningen er smart og praktisk med et klik-låg. Den orange farve virker umiddelbart lidt voldsomt og kunne på afstand minde om en solcreme. Men samtidigt er den også enormt appetitlig og inspirerende at kigge på. Ja, den er faktisk lidt cool.
Konsistens: Selve konsistensen er meget fin og blød men også lidt leragtig dog uden at kradse på nogen måde. Den er nem at arbejde med og fordele på huden. Hvis man dog alligevel synes, den er lidt for tyk i det, kan man evt. duppe lidt vand på, så den bedre kan blendes ind i huden. I virkeligheden behøver man kun at bruge en meget lille portion.

Duft: Duften er kraftig i det men alligevel meget behagelig. Masken dufter friskt af appelsin og bergamot, som begge er dejlige citrusfrugter. På intet tidspunkt synes jeg, at duften bliver for meget. Den er tilpas behagelig og giver en god opløftende spa stemning derhjemme. Efter brug er der stadig en snert af citrusduft på huden, hvilket jeg er vild med.

Virkning: Lidt af masken klemmes ud i hånden og påføres ansigtshuden efter en afrensning af huden. Pas som altid på med at komme i kontakt med øjne og mund. Det er kun nødvendigt med et tyndt lag. Efter kun 1 minuts tid tørrer masken ind i huden og strammer lidt og gør ansigtet stift, hvilket den fortsætter med. Når masken har siddet i max. 15 minutter vaskes den af med varmt vand og vupti, huden efterlades blød og fin. Den er endda mild nok til, at man kan bruge den flere gange om ugen. Sammensætningen af appelsin, bergamot og havsalt havde en virkelig god indvirkning på min hud, og den føles klart mere hydreret og gennemfugtet efterfølgende. Bergamot skal især være rigtig godt til at udrense huden.

Pris: Sådan en tube med 100 ml. ansigtsmaske i koster 99kr. plus porto. Det er bestemt en god pris i forhold til mængden og oplevelsen af masken. Jeg kunne godt forestille mig at have en af hver af maskerne stående på badeværelset og så vælge efter behov. Huden skifter som bekendt behov i løbet af året, og det er ikke altid, den har brug for det samme.

Køb den her:

Andre produkter i serien: Fra samme producent findes der også andre produkter. Bl.a. findes der rens og skintonic men også andre ansigtsmasker efter behov og hudtype.

Alt i alt: Deep Down Detox masken var en fornøjelse at teste, og jeg vil gerne vende tilbage til Formula 10.0.6 og prøve de andre typer af masker også. Jeg blev overrasket over, hvor behagelig den er at bruge og ikke mindst, hvor drøj den er.


 

Mere

Anmeldelse: Akademikliniken produkter

Akademiklinikken hudpleje produkter Akademiklinikken Extra Care Moist: Ikke nok med det stilrene look er det også en creme der holder, hvad den lov

UV-hvaffoenfisk? - Embryolisse Lait Solaire SPF 30

Måske du syntes solen titter alt for lidt frem, gummistøvlerne fylder i entreen og dit ny-indkøbte sommertøj lugter af dårlig prioritering? Jeg e

Lait Creme Concentre - Embryolisse Concentre

Her er et lille skriv om Embryolisse Concentre:   Af Trés Chic Clique | Katrine Krøjby Skønhedsredaktørerne elsker den franske Embryolisse L

Skyn Iceland – Nordic Skin Peel

Anmeldelse af Skyn Iceland – Nordic Skin Peel Da jeg åbner bøtten med Nordic Skin Peel, må jeg altså indrømme at jeg er lidt skeptisk. Der stå