0

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

Yogaudstyr

Yogaudstyr

 

Yogaudstyr er en fælles betegnelse for alt det udstyr, der trods alt skal til, når man dyrker… yoga. Yoga har opnået enorm popularitet i Europa. Derfor er der kommet rigtig meget godt yogaudstyr til på ganske kort tid. Her i shoppen fører vi yogaudstyr af højeste kvalitet.

Yogamåtten er naturligvis nok det vigtigste yogaudstyr. Yogamåtten danner fundamentet for en god omgang yoga og det kan blive dyrt i skader, hvis man ikke vælger en yogamåtte af god kvalitet. Sikkerheden skal være i top, så sørg for at finde en yogamåtte af god kvalitet, der står godt fast på gulvet – ellers kommer det til at ødelægge din yoga gang på gang.

Inden for yogaudstyr finder vi også skridsikre strømper. De kan være, ligesom yogamåtten, være medvirkende til at stå godt fast. Man kan naturligvis ikke dyrke yoga med sko, så enten er det bare tæer eller skridsikre strømper. Almindelige strømper går ikke, når man dyrker yoga.

Et godt tæppe, er også et simpelt yoga udstyr. Når man skal i gang med at meditere til sidst i yogaen, er det en rigtig godt idé med et lille tæppe, der kan holde på varmen og man får følelsen af at være pakket ind.

Vi er en online yogaudstyr forhandler og fører mange forskellige former for udstyr til yoga. Vi har bl.a. et godt udvalg af yogamåtter, der som tidligere nævnt nok er det vigtigste yoga udstyr. Tag et kig på vores sortiment, hvor du også finder andre helseprodukter online.

Køb din yoga måtte her

Mere

Suki Trial Kit

Suki trial kit Sukis Trial kit er lille prøvesæt som er perfekt at tage med på ferie eller til blot af afprøve Sukis care serie i en periode. Alt

OSKIA - SIGNATUR ANSIGTSBEHANDLING BHUTI - LONDON

OSKIA – SIGNATUR ANSIGTSBEHANDLING BHUTI – LONDON D. 27. Oktober 2016 Af Christinna Højholt OSKIA OG DERES VÆRDIER Navnet OSKIA stammer fra gr

Giv dig selv en forkælende nytårskur: Yogadvd og bodyscrub

Giv dig selv en forkælende nytårskur Selvom det nye år lige er sprunget ud, og vi har lovet os selv at starte på en frisk og ligge det gamle år b

Rens – Dagens vigtigste gøremål.

Yderst vigtigt at være omhyggelig med at rense og pleje huden Rens af din hud, kan gøres på flere forskellige måder alt afhængig af, hvilken hud