Din indkøbskurv 0items

Din kurv er tom

Dansk webshop Hurtig Levering Fri fragt køb over 499,-

Din indkøbskurv

0 varer

ShaveSafe

Shavesafe

 

Det er sjældent at der kommer et nyt produkt på markedet, der simpelthen revolutionerer markedet fuldstændig. Ikke desto mindre er det sket med Shavesafe. Alle der barberer sig på den gode gamle traditionelle måde, med skum, kender nok til, i et eller andet omfang, at man får barberingsknopper. Det får man ikke, når man benytter sig af barberskum fra Shavesafe. Det er altså slut med irriterende røde knopper efter barberingen, hvis man vælger at bruge barberskum fra Shavesafe. Og ikke nok med det. Shavesafe forebygger nemlig også indgroede hår, så barberingen næste gang bliver endnu nemmere at klare.

Det kunne godt lyde som lidt af et mirakelprodukt med en masse farlige kemikalier. Men det er det ikke!

Shavesafe har ingen parfume, parabener eller farvestoffer i sig. Dermed kan det bruges af alle og det gør absolut ingen skade på huden, tværtimod. Shavesafe barberskum kan bruges overalt på kroppen. Man slipper desuden for al efterbehandling.

Der er ingen tvivl om, at det Shavesafe har gang i, er rigtig rigtig godt. Det ser man da også, når man læser anmeldelser på nettet – alle er tilfredse med produktet. Stifteren af Shavesafe blev for resten også nomineret til titlen som årets iværksætter, hvilken igen er med til at understrege, at Shavesafe er et helt igennem fantastisk produkt.

Vi er en af de få online forhandlere af Shavesafe. Køb din Shavesafe på nettet her i vores webshop, det vil du ikke fortryde.

Mere

Når videnskab og skønhed mødes

Når videnskab og skønhed mødes Går vi ikke alle og drømmer om, at blive en smule bedre? Lidt klogere, lidt stærkere og lidt smukkere. Uheldigvis

Husk din hud i den søde juletid

Brug fugtcreme efter du har renset ansigtet om morgenen Julefrokosterne er godt i gang, og det inkluderer dejlig fed julemad, alkohol, måske lidt for

Danish Beauty Award 2012

            Danish Beauty Award 2012 Kender du Danish Beauty Award? Man kan sige, at det er skønhedsprodukternes dansk

Serum fra skønne Elemental Herbology

Super serum fra skønne Elemental Herbology Lille, let og lækker øjenserum giver lette øjenomgivelser Af Kristina Rud Purewellness har testet Eye E